Honzique Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Někde jsem četl že na PSP Slim 3.60 se dají hrát flashové hry. Kam ji mam nakopírovat aby mi to jelo? (ted nemluvim o ISO pochopitelně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 dají se spustit přes internetový prohlížeč...(dá se to i na Fatu) hru si nakopíruješ někam na kartu...a v prohlížeči dáš přesnou cestu toho souboru i s koncovkou...např: File:/flash/hra01/hra.swf ps: ale nespustíš všechno jenom ty menší hry... okolo 1mb(existuje něco co ti to zvýší až na 2.5mb) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honzique Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Tak ti dík ale nějak mi to nejde i když je to menší než 1 MB. Napíše to: THE CONTENT CANNOT BE DISPLAYED. Musím mít funkční přístup na net v tom PSP aby to jelo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 no hlavně musíš mít aktivovanej flash přes net pokud nemáš cf,je to v system settings Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 a když nemám přístup k netu? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 a když nemám přístup k netu? :( nepotřebuješ...když máš flashhru na kartě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 no tak jako nevim ,a el ty hry mam na karte a maji neco pres 200 kB a pise to tu samu chybu co Honzique. a kdyz sem si o tom precetl trochu vic tak pry to potrebuju aktivovat na netu, ale nemam jak :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 no tak jako nevim ,a el ty hry mam na karte a maji neco pres 200 kB a pise to tu samu chybu co Honzique. a kdyz sem si o tom precetl trochu vic tak pry to potrebuju aktivovat na netu, ale nemam jak :( jestli máš CFW tak se to dá aktovovat v recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 jj,stačí v recovery jít do registry hacks a enable flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 škoda že nemam cfw :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 škoda že nemam cfw :roll:tak někde najít kde maj wifi,a nebo ještě lepíš udělat dg ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 z 3.70? no jaklo nebylo by to sptane ale sam se neodvazim, nechci mit brickle psp :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 z 3.70? no jaklo nebylo by to sptane ale sam se neodvazim, nechci mit brickle psp :Ppošli ho tekkenovi,bricklý psp už prostě neni problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 to mám jako poslat psp tekenovi a on tanm hodi cfw? a kdy mi ho posle zpet :) nevydrzim dlouho bez psp :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 to mám jako poslat psp tekenovi a on tanm hodi cfw? a kdy mi ho posle zpet :) nevydrzim dlouho bez psp :Pno já nevim,čekej že za pár dní je zpátky,je to otázka pár minut to přehrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honzique
Někde jsem četl že na PSP Slim 3.60 se dají hrát flashové hry. Kam ji mam nakopírovat aby mi to jelo? (ted nemluvim o ISO pochopitelně)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts