Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Uživatelské učty

CondexoCZ

Recommended Posts

Mám tu jeden problém,zkoušel jsem vše co bylo v mých silách ale nepovedlo se.Tenhle notebook je bráchův a Martin je administrátor tím pádem správce.Já si udělal standardní účet a měl jsem svůj ale problém je takový že když půjdu na účet Martin administrátor(správce)něco na něm nainstaluji tak tím pádem to jde automaticky na můj standardní účet Tommy.A to právě tak nechci nic nechci aby šlo z mého Tommy standardního účtu na Martin administrátor(Správce) co jsem si nainstaloval.A nechci aby s Martin účtu nešlo na Standardní účet Tommy(můj) např.Nějaký program který nainstaloval Martin.

Prosím aby se tohle nějak vyřešilo,postup nebo tak něco nebo já už nemám nápady jak to udělat takhle ,zkoušel jsem vše co mně napadlo.

Díky

Napsal/a:CondexoCZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš Windows 7,tak v Martinovem účtě najeď na \Ovládací panely\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\Uživatelské účty\Vyber si svůj účet\Změnit typ ůčtu\Administrator

nevim jestli mužou byt dva admini,ale myslim že jo,timpadem budeš i ty admin,a budeš moct i ty instalovat

PS:příště se neobtěžuj s barvama ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu