CondexoCZ Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Mám tu jeden problém,zkoušel jsem vše co bylo v mých silách ale nepovedlo se.Tenhle notebook je bráchův a Martin je administrátor tím pádem správce.Já si udělal standardní účet a měl jsem svůj ale problém je takový že když půjdu na účet Martin administrátor(správce)něco na něm nainstaluji tak tím pádem to jde automaticky na můj standardní účet Tommy.A to právě tak nechci nic nechci aby šlo z mého Tommy standardního účtu na Martin administrátor(Správce) co jsem si nainstaloval.A nechci aby s Martin účtu nešlo na Standardní účet Tommy(můj) např.Nějaký program který nainstaloval Martin. Prosím aby se tohle nějak vyřešilo,postup nebo tak něco nebo já už nemám nápady jak to udělat takhle ,zkoušel jsem vše co mně napadlo. Díky Napsal/a:CondexoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Prosím o radu.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 To nejde nějak upravit, u pár programů je možnost nainstalovat pro všechny/ jen pro mě, jinak to myslim že nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Pokud máš Windows 7,tak v Martinovem účtě najeď na \Ovládací panely\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\Uživatelské účty\Vyber si svůj účet\Změnit typ ůčtu\Administrator nevim jestli mužou byt dva admini,ale myslim že jo,timpadem budeš i ty admin,a budeš moct i ty instalovat PS:příště se neobtěžuj s barvama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.