DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravím všechny, nevím co mám dělat. Objevil se mi RROD a nic nedělá, než začal, Xko hodně blblo, ve smyslu zapnul naskočil dashboard a najednou to začlo zrnět, kouslo se to a vyplo. Pak RROD, poradí mi někdo prosím co s tím? :( Už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravím všechny, nevím co mám dělat.Objevil se mi RROD a nic nedělá, než začal, Xko hodně blblo, ve smyslu zapnul naskočil dashboard a najednou to začlo zrnět, kouslo se to a vyplo. Pak RROD, poradí mi někdo prosím co s tím? :( Už nevím... Buď kup nové xko a nebo nechej u někoho opravit, ale lepší je koupit nový :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Rada nad zlato, opravdu lepší nápad někdo nemá než si koupit nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 no jiná rada asi nelze než si nechat od někoho opravit nebo nový :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Oprava cca 1000 az 1500 (IR prkulickovani) napis mi do PM. Jaky je se♥♥♥♥♥rni kod??? Hlavne se v tom nehrab ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jaký kód? Teď se mi podařilo ho náhodou na vteřinku naskočit. Svítí jenom 3 diody, 1,3,4 červeně. Vyndal disk, zapl, vypl a disk dal zpět. Pak naskočil, na vteřinku, při startu loga xka se zasekl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jako pokud to ma RROD a nechceš a maš v umyslu ho vyměnit za nový klidně bych se do toho pustil sám ... jelikož opravy RROD nejsou uplně 100procentní a během pár měsíců jsi na tom samím jako si tedka ... Většinou je problém v tom že se ti přehřívá procesor či grafická karta ... A pokud je oprava stejná či podobná jako u PS3 a Ylod tak stačí vyměnit teplovodivou pastu na CPU A GPU a je na pár měsíců klid , tam ta oprava pokud maš nějaké znalosti v IT a šikovné ruce není ubec složitá... Jinak pokud maš Xko ještě v zaruce od MS , tak jim ho pošli pokud nemaš upravenou mechaniku a oni ti ho budto vymění za nový a nebo dají do kupy zadarmo ... Zaruka na RROD od MS je na 3roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nevím jak ho mám přesně dlouho, co se týče IT a šikovnosti, s tím problém nebude :P Mě ta pasta už taky napadla, mám ji doma 3 šuplíky, přemýšlím že bych to zkusil... Máte někdo číslo na servis xka? Zkusim tam hned cinknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tady je par navodů jak xko bezpečně rozebrat a co udělat s tím když si dostal RROD ... http://jamesdean3redlightfix.com/?hop=letmedoit , http://www.squidoo.com/xbox_360_red_ring_of_death_fix-how_to_guide123 , uvědom si že vše děláš na svoji zodpovědnost a při otevření xka a porušení pečetní plomby přicházíš o zaruku kdyby si ještě nějakou měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Do takovýhle podamacku oprav se rozhodně nepouštět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Já fakt nevim co mám dělat, každý říká něco jiného. Na podpoře mají víkend volno. Přes net mi to nejde registrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 já bych vydržel a poslal to MS na reklamaci, ale jak tak čtu tak trvá dýl než týden ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Já už ho jednou posílal taky s RROD, jak jsem zavolal tak ještě byl, když si pro něj přijeli , nebyl, občas naskočil, pak zase ne. Když ho přivezli, byl v pohodě.. Nevím co to bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Takove domaci opravy nebrat. Mimochodem kde jsi prisel an to ze profesionalni oprava vydrzi par mesicu uz kusy co jsme delal v zacatcich do ted funguji cca 17 az 19 mesicu. Je to o tom jak se oprava porvede. Pokud je zaruka u MS tak vubec neresit opravu a poslat z5 do ms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 omg, cez web ju zaregistruj https://myservice.xbox.com/cs-cz/Pages/Welcome.aspx zadas potom opravu (3 blikajuce svetla) a napise ti ci je v zaruke alebo nie ... ak to cele rozoberes, umazes od pasty, tak ti to vratia naspat a namiesto novej zakladnej dosky si mozes fu©kat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 NO, tak v záruce už není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Zkus to opravit mně tohle už opravovali třikrát a pokáždý se to za cca 2-3 měsíce vysralo tak jsem koupil nový , bud kup nový a tenhle prodej na ND a nebo to zkus a stejně to za 2-3 měsíce udělá znova a budeš muset koupi jiný ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Pokud se provadi oprva prekulickovanim tak je trvanlivost cca 1 az 2 roky :) podle pouzitych materialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Treba si uvedomit, ze RROD je HW chyba (akakolvek, aj nespecifikovana). Takze nie je RROD ako RROD. Vacsinou pri starsich reviziach (Falcon a menej) RROD (e74...) vznikol studenim spojom pod GPU/CPU/RAM/Southbridge atd. Bohuzial je to konstrukcna a technologicka chyba celeho Xboxu. Co robit v takomto pripade ? 1) Pozriet sa ci Xbox je v zaruke (mfr date + 3 roky + cca 4 mesiace). Ak je v zaruke, tak ho dat do stavu aby presla reklamacia a urcite ho reklamovat. XBOX NEOPRAVUJU, ALE IHNED MENIA ZA INY! Revizia zakladnej dosky ostane nezmenena. 2) V ziadnom pripade nenahrievat alebo inym sposobom poskodzovat elektronicke casti zakladnej dosky (youtube ponuke vela zarucenych fixov :-), ale bohuzial Vasu dosku iba viac poskodite. 3) Spravit x-clamp a ine fixy ? Hej, pomoct to moze, ale iba kratkodobo -> idealne pre zalohovanie profilu atd. A ked Vam to pomoze dlhodobejsie, tak dopadnete ako kytt [ http://console-forum.net/tema/121826-xbox360-rrod-co-s-tim?p=1093721&viewfull=1#post1093721 ] . Riesenie to je, ale asi iba na dobu pokym setrite na nove Xko alebo na reball. 4) Pomoze Vam kompletny reball chipu ( ako pise Linuxik ) + nasledny x-clamp fix ako prevencia + uprava chladenia (na ukor hlucnosti). Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Reball grafického čipu cena 750kč Zdravím všechny, nevím co mám dělat.Objevil se mi RROD a nic nedělá, než začal, Xko hodně blblo, ve smyslu zapnul naskočil dashboard a najednou to začlo zrnět, kouslo se to a vyplo. Pak RROD, poradí mi někdo prosím co s tím? :( Už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DogDollar-
Zdravím všechny, nevím co mám dělat.
Objevil se mi RROD a nic nedělá, než začal, Xko hodně blblo, ve smyslu zapnul naskočil dashboard a najednou to začlo zrnět, kouslo se to a vyplo.
Pak RROD, poradí mi někdo prosím co s tím? :(
Už nevím...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.