Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 RROD co s tím? :(

DogDollar-

Otázka

Zdravím všechny, nevím co mám dělat.

Objevil se mi RROD a nic nedělá, než začal, Xko hodně blblo, ve smyslu zapnul naskočil dashboard a najednou to začlo zrnět, kouslo se to a vyplo.

Pak RROD, poradí mi někdo prosím co s tím? :(

Už nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Objevil se mi RROD a nic nedělá, než začal, Xko hodně blblo, ve smyslu zapnul naskočil dashboard a najednou to začlo zrnět, kouslo se to a vyplo.

Už nevím...

Buď kup nové xko a nebo nechej u někoho opravit, ale lepší je koupit nový :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jako pokud to ma RROD a nechceš a maš v umyslu ho vyměnit za nový klidně bych se do toho pustil sám ... jelikož opravy RROD nejsou uplně 100procentní a během pár měsíců jsi na tom samím jako si tedka ... Většinou je problém v tom že se ti přehřívá procesor či grafická karta ... A pokud je oprava stejná či podobná jako u PS3 a Ylod tak stačí vyměnit teplovodivou pastu na CPU A GPU a je na pár měsíců klid , tam ta oprava pokud maš nějaké znalosti v IT a šikovné ruce není ubec složitá... Jinak pokud maš Xko ještě v zaruce od MS , tak jim ho pošli pokud nemaš upravenou mechaniku a oni ti ho budto vymění za nový a nebo dají do kupy zadarmo ... Zaruka na RROD od MS je na 3roky

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevím jak ho mám přesně dlouho, co se týče IT a šikovnosti, s tím problém nebude :P

Mě ta pasta už taky napadla, mám ji doma 3 šuplíky, přemýšlím že bych to zkusil...

Máte někdo číslo na servis xka? Zkusim tam hned cinknout...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tady je par navodů jak xko bezpečně rozebrat a co udělat s tím když si dostal RROD ... http://jamesdean3redlightfix.com/?hop=letmedoit , http://www.squidoo.com/xbox_360_red_ring_of_death_fix-how_to_guide123 , uvědom si že vše děláš na svoji zodpovědnost a při otevření xka a porušení pečetní plomby přicházíš o zaruku kdyby si ještě nějakou měl

Odkaz ke komentáři

• 0

Takove domaci opravy nebrat. Mimochodem kde jsi prisel an to ze profesionalni oprava vydrzi par mesicu uz kusy co jsme delal v zacatcich do ted funguji cca 17 az 19 mesicu. Je to o tom jak se oprava porvede.

Pokud je zaruka u MS tak vubec neresit opravu a poslat z5 do ms.

Odkaz ke komentáři

• 0

omg, cez web ju zaregistruj https://myservice.xbox.com/cs-cz/Pages/Welcome.aspx zadas potom opravu (3 blikajuce svetla) a napise ti ci je v zaruke alebo nie ... ak to cele rozoberes, umazes od pasty, tak ti to vratia naspat a namiesto novej zakladnej dosky si mozes fu©kat

Odkaz ke komentáři

• 0

Treba si uvedomit, ze RROD je HW chyba (akakolvek, aj nespecifikovana). Takze nie je RROD ako RROD.

Vacsinou pri starsich reviziach (Falcon a menej) RROD (e74...) vznikol studenim spojom pod GPU/CPU/RAM/Southbridge atd. Bohuzial je to konstrukcna a technologicka chyba celeho Xboxu.

Co robit v takomto pripade ?

1) Pozriet sa ci Xbox je v zaruke (mfr date + 3 roky + cca 4 mesiace). Ak je v zaruke, tak ho dat do stavu aby presla reklamacia a urcite ho reklamovat. XBOX NEOPRAVUJU, ALE IHNED MENIA ZA INY! Revizia zakladnej dosky ostane nezmenena.

2) V ziadnom pripade nenahrievat alebo inym sposobom poskodzovat elektronicke casti zakladnej dosky (youtube ponuke vela zarucenych fixov :-), ale bohuzial Vasu dosku iba viac poskodite.

3) Spravit x-clamp a ine fixy ? Hej, pomoct to moze, ale iba kratkodobo -> idealne pre zalohovanie profilu atd. A ked Vam to pomoze dlhodobejsie, tak dopadnete ako kytt [ http://console-forum.net/tema/121826-xbox360-rrod-co-s-tim?p=1093721&viewfull=1#post1093721 ] . Riesenie to je, ale asi iba na dobu pokym setrite na nove Xko alebo na reball.

4) Pomoze Vam kompletny reball chipu ( ako pise Linuxik ) + nasledny x-clamp fix ako prevencia + uprava chladenia (na ukor hlucnosti).

Martin

Odkaz ke komentáři

• 0

Reball grafického čipu cena 750kč

Už nevím...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu