Jindrous Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2011 Mám ted xbox 360 slim no flash a kinect - a možná pokud nebude brzy nějaký LT na slimko bych koupil nějaký jasper s LT 1,1 , ale napadlo mě jak to propojit - pokud to nějak jde aby kinect byl zapojen do obou xboxů - samozřejmě ne že by byli oba zapnutý, ale jen to propojit, aby se nemusel pořád přehazovat růčo kabel...díky Citovat
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2011 O ničem takovém nevím navíc na FAT xku potřebuješ ještě dokoupit napájecí kabel pro Kinect :) LT 2.0 na Slim je již ve fázi testování :) Citovat
Jindrous Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 15, 2011 napájecí kabel pro FAT je součástí KINECTU :-) Citovat
Sterner Regnix Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2011 pri slim bundle w/ kinect neni redukcia ... nie nezapojis to, aspon nikto to nikdy neriesil ... snad nebudes stale hrat na 2 xkach naraz? tak to nebude problem prepojit 1 kablik okrem toho, kinect je o tom aby si sa hybal, tak zdvihni svoju prdel z gauca a chod prepojit ten kablik :wohow: Citovat
Jindrous Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 já mám kabeláž hezky uschovanou a musel by se odšoupávat pořád nábytek - proto to chci takto vyřešit, ale pokud to opravdu nepůjde tak jedině fakt počkat na LT pro slimáka... Jinak ještě otázka mimo - taky vám hučí zdroj u slim ? konzole je tichá ale pro změnu když jsem vypnul xbox slim tak ještě chvíli běžel bětrák ale na zdroji a byl to teda hukot docela... Citovat
Linuxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 http://www.lan-shop.cz/datovy-prepinac-21-usb-manualni-28073 zkusil bych to ale nemem tu slimaka :( Citovat
Jindrous Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 Linuxik - tak tohle už vypadá slibně - ted to jenom vyzkoušet :-) Citovat
Linuxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 Dneska mi par slimu dovezou tak bych to mohl objednat a vyzkouset :) Otzka je jak to napajet, protoze ten bazmek propusti jen 5V 500mA coz na napajeni kinectu nestaci. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.