Jindrous Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Mám ted xbox 360 slim no flash a kinect - a možná pokud nebude brzy nějaký LT na slimko bych koupil nějaký jasper s LT 1,1 , ale napadlo mě jak to propojit - pokud to nějak jde aby kinect byl zapojen do obou xboxů - samozřejmě ne že by byli oba zapnutý, ale jen to propojit, aby se nemusel pořád přehazovat růčo kabel...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 O ničem takovém nevím navíc na FAT xku potřebuješ ještě dokoupit napájecí kabel pro Kinect :) LT 2.0 na Slim je již ve fázi testování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 napájecí kabel pro FAT je součástí KINECTU :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 pri slim bundle w/ kinect neni redukcia ... nie nezapojis to, aspon nikto to nikdy neriesil ... snad nebudes stale hrat na 2 xkach naraz? tak to nebude problem prepojit 1 kablik okrem toho, kinect je o tom aby si sa hybal, tak zdvihni svoju prdel z gauca a chod prepojit ten kablik :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 já mám kabeláž hezky uschovanou a musel by se odšoupávat pořád nábytek - proto to chci takto vyřešit, ale pokud to opravdu nepůjde tak jedině fakt počkat na LT pro slimáka... Jinak ještě otázka mimo - taky vám hučí zdroj u slim ? konzole je tichá ale pro změnu když jsem vypnul xbox slim tak ještě chvíli běžel bětrák ale na zdroji a byl to teda hukot docela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 http://www.lan-shop.cz/datovy-prepinac-21-usb-manualni-28073 zkusil bych to ale nemem tu slimaka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Linuxik - tak tohle už vypadá slibně - ted to jenom vyzkoušet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Dneska mi par slimu dovezou tak bych to mohl objednat a vyzkouset :) Otzka je jak to napajet, protoze ten bazmek propusti jen 5V 500mA coz na napajeni kinectu nestaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.