filip2142 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Čuste lidi mám takovej dotaz,někde tady na foru jsme viděl nějaký kryt dvd co chrání dvd s heou nevíte jak se to jmenuje případně odkaz?díky všem za rady :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Todle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Čuste lidi mám takovej dotaz,někde tady na foru jsme viděl nějaký kryt dvd co chrání dvd s heou nevíte jak se to jmenuje případně odkaz?díky všem za rady :bash: Když budeš instalovat hry na HDD , tak žádné poškrábání nehrozí , protože mechanika se netočí a DVD stojí . To je nejlepší řešení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Díky Domi ,ale myslel jsem něco jinýho,jinak Toro hdd mám 4gb:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Čuste lidi mám takovej dotaz,někde tady na foru jsme viděl nějaký kryt dvd co chrání dvd s heou nevíte jak se to jmenuje případně odkaz?díky všem za rady :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.