Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA Online liga

Lokajz

Recommended Posts

Cus lidi pracuju na online lize fifa psp a chtel bych ji tak do 20.9 zprovoznit takze kdo mate zajem tak se zaregistrujte zde staci napsat svuj nick tym a icq a plati pravidlo kdo driv prijde ten driv mele takze kdo sem napise driv je jeho tym :) liga bude omezena na 14 tymu popripade velkeho zajmu bude 16 a vice.Web zprovoznim o vikendu takze zatim potrebuju aby ste mi sem napsali kdo mate vsechno zajem abych dodelal registrace a tymy dal na web diky jo a muzou se zucastnit pouze hraci se 100% signalem wifi jinak ja si beru tym Newcastle United.vice informaci na mojem icq 335 611 213

Registrovani hráči:lokajz,Lukan,Wolfczzz,caesar,Legendkiller

Jinak registrace prosim uz na můj mail diky vice na www.fifa-leaguepsp.ic.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

si ho zaplat to je levny me treba nejde to ze uz tam prekopiruju tu stranku pak dam ze souhlasim s podminkama pak nahrat a otevre se mi tabulka a tam je napsano upload zacina a pak upload ukoncen a nic se nedeje

tak s tím ti neporadím já sem to nikdy neměl předplacený a ani nechci(kvůli fifě to nemá cenu)...a nemáš třeba vyčerpanej limit??

Odkaz ke komentáři

to jako uz se nikdo dalsi neprihlasi jo?

hey chcu se zeptat jak je to s ISO a CSO ... v kerem formatu se to bude hrat??myslim ze bysme meli met seci stejne dyz to pry jinak nejede...nwm nezkousel sem to ISO a CSO....ja mam CSO...este toto by mel kazdy rict co ma....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu