Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejakej Dobrák

KOlco..

Otázka

???????? Neni tu nejaka dobra duse ktera ma tedka cas a mohla by mi asistovat at uz pres ICQ nebo TS3... pri instalovani ofw 3.55 , kmeaw 3.55 multiman a hlavne jak pak dostat ty hry do ps3 kam je skopirovat atd atd :-D Pro me to bude hodne velkej POROD tedka a nechu Brick :-D ???????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Fpoho uz to mam ... tedka jeste vyresit jak dostat na interni HDD hry ktere nemohu pres flasku zkopirovat ptz soubory jsou prilis velke... Musim najit tema s PS3 FTP servrem .. Muze sem nekdo hodit link?.. asi ne ze? vsechno si clovek dela sam ...

nebo jestli by to slo vykoumat nejak jinak ... Jak vy dostavate hry na Interni disk? .... Jo a pro ty co Vecne narazeji na to ze se mam podivat na google a ze by clovek musel byt hloupy aby mi poradi... : POKUD VIM TAHLE SEKCE SE JMENUJE OTAZKY A ODPOVEDI... Z toho jsem usoudil ze se tu mohu ptat a bude mi odpovezeno ... Zruste tu sekci jestli se vam nelibi ze se nekdo pta :-D verim tomu ze i vy jste se ptaly na zacatku VY chytraci!!! (Dark USER a spol!!! )

Odkaz ke komentáři

• 0
???????? Neni tu nejaka dobra duse ktera ma tedka cas a mohla by mi asistovat at uz pres ICQ nebo TS3... pri instalovani ofw 3.55 , kmeaw 3.55 multiman a hlavne jak pak dostat ty hry do ps3 kam je skopirovat atd atd :-D Pro me to bude hodne velkej POROD tedka a nechu Brick :-D ???????????

já skutečně nenávidim chytráky co odpovědí odpovědí která nioc neřeší a jen machrujou že to umí xD .... ale Kolco.. tohlecto je lehký jak facka přečti si ten návoid...3x zasebou...tam neni nic nejasnýho neni tam nic co bys mohl ♥♥♥♥♥♥ .... jed podle návodu a dáš to...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu