tommyangelo Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Jak zjistím jakou mám nastavenou zemi a jaky xbox gold mam koupit. Nejsem si jisty jakou zemi jsem pri registraci zadaval. Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Gold, na rozdíl od MS bodů není dělený na regiony. Proto nemá smysl tohle řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 a prece jen by me zajimalo kde bych nasel jakou zemi jsem zvolil. jde to nekde jistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Podle mně to zjistíš tak, že na Českym ti nabízej měsíční gold za kč a na UK za Libry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 a na US za dolare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Já sem zadal United Kingdom a nabídky mi to píše v CZ to fakt nechápu. Nevíte jak to je možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 nabízejí mi za dolary. ale kdyz si stahuju hry(dema) tak mi to pise ze to nepodporuje muj region. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LumPIk1468626336 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Zdravím nevěděl sem kam to dát ale když jsem si koupil 12měsíční kartu tak mi to napsalo po zadání kodu todle Code not valid This code isn't valid .Please enter a valid code takže to asi vidím na reklamaci u prodejce jinak nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Opsal jsi to správně? Kdyžtak to zkus třeba 3x, mě to vyšlo napodruhý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LumPIk1468626336 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Opsal jsi to správně? Kdyžtak to zkus třeba 3x, mě to vyšlo napodruhý :D zkoušel jsem to asi 10x a ani jednou to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StReAd Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Zkus to ještě přes stránky xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LumPIk1468626336 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Zkus to ještě přes stránky xbox.com tam jsem to taky zkoušel :D napiš mi prosimntě přesný postup na stánkách zda jsem to zadával dobře děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 tam jsem to taky zkoušel :D napiš mi prosimntě přesný postup na stánkách zda jsem to zadával dobře děkuju Raději bych teď vůbec GOLD nekupoval , protože dokud nebude nový CFW 2.0 , tak se stejně nedoporučuje chodit na live se starým flashem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LumPIk1468626336 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Raději bych teď vůbec GOLD nekupoval , protože dokud nebude nový CFW 2.0 , tak se stejně nedoporučuje chodit na live se starým flashem . no tak já ani nevím jaký flash tam mám kupoval sem nedávno xko na aukru a zatím to je pro mě španělská vesnička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 no tak já ani nevím jaký flash tam mám kupoval sem nedávno xko na aukru a zatím to je pro mě španělská vesnička Nedoporučuje se s jakýmkoli starým flashem po tomto updatu chodit na live . Teprve až s novým CFW 2.0 - až bude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tommyangelo
Jak zjistím jakou mám nastavenou zemi a jaky xbox gold mam koupit. Nejsem si jisty jakou zemi jsem pri registraci zadaval.
Děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.