placek Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Dnes představila společnost Seagate novinku majitelům Ipadu apod.A to externí Wi Fi HDD GoFlex 500GB.Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 a co nějaký odkaz?a využití?je to zajimavé,tolik paměti v iPadu,ale to bude člověk nosit v kapse nějaký HDD?podle mě zbytečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 vhledem k tomu, ze k ipadu se jinak nic externiho nepripoji, tak bych to bral jako uzitecnou vecicku samozdrejme to asi nebude na obycejne noseni, ale to ani ipad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 a co nějaký odkaz?a využití?je to zajimavé,tolik paměti v iPadu,ale to bude člověk nosit v kapse nějaký HDD?podle mě zbytečnost www.seagate.com Využití bych viděl třeba na cestách,chatě apod.Praktická věcička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/goflex-satellite/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-satellite za 3300...škoda,že to není taky na iPhone/iPod,ale stejně bych to nevyužil... iPod mám jen na pár her,co tam mám,internet a na hudbu(celkem 4GB místa mi to zabíra :)) ale věřím,že někteří by to ocenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tjn tvl to uz se vyplati koupit ntb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Netbook? Hm...to jsou pěkně líné stroje.Ty už doma nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Netbook? Hm...to jsou pěkně líné stroje.Ty už doma nechci. Jn, taky bych je nechtel doma - ale na cesty ideal :) Anebo normalni notebook a ten rozhodne linejsi, nez iPad neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Myslel jsen notebook ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.