trish Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 zdravím všechny,nějak se mi povedlo zamáčknout tlačítko pro párování a nějak se mu nechce vyskočit.je tam na tvrdo.je nějaká možnost opravy,děkuji za info:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 rozebrat ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 já myslel na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 mas dole faceplate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jj mám ale proč se ptáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 právě že to nejde zmáčknout na konzoli to je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 kdyby to byl ovladač to je ten horší případ,,konzoli proste vem a hod ji z okna...a kup novou a samozřejmě ovladač ti zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 kdyby to byl ovladač to je ten horší případ,,konzoli proste vem a hod ji z okna...a kup novou a samozřejmě ovladač ti zustane Tak to už je vrchol - to jsi se rozhodl za každou cenu tady v noci spamovat ? A nebo jseš vožralej , nudíš se a nemáš co dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
zdravím všechny,nějak se mi povedlo zamáčknout tlačítko pro párování a nějak se mu nechce vyskočit.je tam na tvrdo.je nějaká možnost opravy,děkuji za info:cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.