trish Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 zdravím všechny,nějak se mi povedlo zamáčknout tlačítko pro párování a nějak se mu nechce vyskočit.je tam na tvrdo.je nějaká možnost opravy,děkuji za info:cry::cry: Citovat
0 trish Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 já myslel na konzoli Citovat
0 trish Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 jj mám ale proč se ptáš Citovat
0 trish Odesláno Květen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 16, 2011 právě že to nejde zmáčknout na konzoli to je problém Citovat
0 papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 kdyby to byl ovladač to je ten horší případ,,konzoli proste vem a hod ji z okna...a kup novou a samozřejmě ovladač ti zustane Citovat
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 kdyby to byl ovladač to je ten horší případ,,konzoli proste vem a hod ji z okna...a kup novou a samozřejmě ovladač ti zustane Tak to už je vrchol - to jsi se rozhodl za každou cenu tady v noci spamovat ? A nebo jseš vožralej , nudíš se a nemáš co dělat ? Citovat
Otázka
trish
zdravím všechny,nějak se mi povedlo zamáčknout tlačítko pro párování a nějak se mu nechce vyskočit.je tam na tvrdo.je nějaká možnost opravy,děkuji za info:cry::cry:
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.