demonpekel Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Propadl mi original kod na fifu11 a ted nemuzu hrat online.Co s tim nemel by nekdo kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 da se koupit znovu primo od EA. cena +- 200 jestil sidobre vzpominam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonpekel Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Fakt a jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Fakt a jak na to? pockas si az bude fungovat ps store a tam si ho pak koupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 no já mám podobnej problém. koupil jsem si novou zabalenou FIFU 11 a ten kod mi tam ani nejde napsat, možná je to tím že nejde PS Store, ale nevím. taky když jsem si koupil Red Dead Redemption, tak jsem chtěl stáhnout update a napsalo mi to že se něco pokazilo a chtělo to reinstalovat, ale nevim jestli se ten update stáhnul teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonpekel Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Bude to tim ze propadl car.kod pro hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Podle mě je to tim, že nejde PS Store ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.