Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz verze flashe.


iDarek

Otázka

Ahoj mam na vas dotaz. Vlastnil sem jeden z prvnich xboxu360,bez flashe,asi mesic nebo dva po zaruce mi odesel...nasranost mi nedovolila utracet za xko dalsi penize az ted. Premyslel sem o Slimku nicmene jsem se prave tady dozvedel,ze ty nejnovejsi nejdou flashnout (a ja bych flash uz tentokrat chtel) a navic nektere kusy porad trapi jiste neduhy. Takze sem se rozhodl (opet podle prispevku tady na foru) koupit Xbox360 s revizi Jasper (pokud se nepletu tak by to mel byt Elite? ) a rad bych ho koupil zde v sekci prodam xbox,aby uz byl flashlej. No a ted ten samotnej dotaz.

Jelikoz sem nikdy predtim nemel xbox flashlej,tak se ztracim ve verzich a nazvech /zkratkach/ jednotlivejch flashu. Co sem pochopil,ochrana na disku DVD se nazyva wawe a neustale se aktualizuje. Staci k prelousknuti novejsich verzi wawe program abgx360,nebo je potreba neustale flashovat?

A za druhy,vsim sem si,ze asi nejpopularnejsi flash bude ten LT 1+1 nebo tak nejak. Sice vubec nevim,o co jde ale pochopil sem,ze se na nem da rozchodit nejvic her.

Takze muj hlavni dotaz...rad bych xbox jasper,rad bych pristup na xbox live (protoze jsem pochopil,ze to nejak jde) a rad bych rozchodil vetsinu zalohovanejch her. Jaky flash je tedy nejlepsi? A druhy dotaz,jak "dlouho" podle vas soucasna verze flashe vydrzi,jestli je potreba prehravat firmware kazdych pul roku a podobne.

Ja mam znalosti IT a klidne bych si to flashnul sam,ale nechci znicit 2 xboxy nez se mi to podari rozchodit a nebo nedostat BAN :D a taky k tomu nemam zadny ty kity nebo proste veci,ktery k tomu sou potreba /a ani nevim,kde se daji v CR koupit/.

Jo a jeste jedna vec,jak probiha update dashboardu,kdyz si koupim treba rok starou konzoli,jestli je moznost upgradnout na jinou,nez nejnovejsi verzi (protoze sem se opet docet ze ty nejnovejsi verze blokuji flashnutej firmware,nebo neco v tom smyslu). Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1. Nemusí to být ELITE - JASPER je i ARCADE ( JASPER je revize základní desky )

2. Flash se vyvíjí podle potřeby - nejnovější je LT + 1.1 - na něm se dá spustit vše

3. ABGX je program na kontrolu a úpravu stažené hry - zatím dokáže opatchovat ochranu AP25 ( http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6

) a SSv2 ( http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145

4. V nejbližší době bude aktualizovaný DB s kterým se na live s vypálenými hrami nedostaneš ( jak to bude dál se zatím neví )

5. Update DB se udělá i jednoduše pomocí stáhlého updatu z netu a přes flešku . Nejnověší DB stáhneš zde :

http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu