awol Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravim vas, tak jsem si konecne poridil 3DS Aqua Blue, ale po rozbaleni me zaujala jedna vec a to, ze spis nez modre mi prijde zelene. To je normalni, nebo mam nejaky spatny kus? Nejvtipnejsi na tom je, ze kdyz ho vyfotim, tak na fotce je modre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ja ho mel v ruce a vypada modre. Ale je mozne, pouze ty te barve rikas "zelena" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Bud ses barvoslepe a nebo jen jinak vnimas barevne spektrum :) Me prislo mdore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Barvoslepy nejsem a moje je spis modrozelene. Urcite neni tak modre jako na fotkach po netu a reklamach od nintenda. Ale mozna mam fakt posunute spektrum barev, protoze i na krabici vypada vic zelene nez modre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jak ho vidim na fotkach, tak ho vidim ve skutecnosti. Mozna spatne vyvazene barvy na monitoru? Zkus jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No, to moje vypada ve skutecnosti vic jako tahle fotka: http://www.legendarypokemon.net/images/upimages/20110211.jpg Vidite to zelene nebo modre? Jestli vam to na te fotce prijde modre, tak mam spatny zrak. Pokud je to zelene, tak mam spatne nintendo a pujdu jim to omlatit o hlavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 zeleno-modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Aqua blue = něco jako mořská zelenomodrá A tohle podle mě je přesně ta barva pro kterou je název aqua blue :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tohle je tyrkysová barva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 V0ndy : To sedi. To moje nintendo je spis tyrkysove. Otazkou zustava, zda ma byt tyrkysove, nebo zda nejaky cinan spatne namichal barvy a znicil mi to :-D EDIT: Ale jak uz jsem zminil, tak ta barva vypada naprosto stejne jako na krabici, takze mam mozna spatne vyladene veskere monitory, na kterych jsem videl fotky, protoze tam to vypadalo spis jako azurova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No, to moje vypada ve skutecnosti vic jako tahle fotka: http://www.legendarypokemon.net/images/upimages/20110211.jpgVidite to zelene nebo modre? Jestli vam to na te fotce prijde modre, tak mam spatny zrak. Pokud je to zelene, tak mam spatne nintendo a pujdu jim to omlatit o hlavu :) tyrkysova zelena... Ale mel jsem stejny "problem", co ty. Hodne lidi (coz se potvrdilo i v tomto threadu) teto zelene proste rika modra ;) EDIT: a na to fotce si to srovnej s modrym rameckem ve hre na displeji a se zelenou ledkou.. Ta barva se rozhodne vice podoba zelene, nez modre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Je to modry az to boli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Spis bych to rekl tak, ze existuje par jedincu, kteri rikaji tyrkysove barve zelena. Pro naprostou vetsinu lidi je tyrkysova modra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Spis bych to rekl tak, ze existuje par jedincu, kteri rikaji tyrkysove barve zelena. Pro naprostou vetsinu lidi je tyrkysova modra. Muzes to rikat jak chces, ale je to irelevantni. Pointu jsem snad vystihl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tyskysova je sice modrozelena, ale tohle neny tyrkysova....je to nejaky druh modre, ktery ma k tyrskyove blizko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 jo, ze awol nezna barvy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ja bych spis rekl, ze pointa je v tom, ze Nintendo 3DS neni modre, ale tyrkysove a ze rikat tomu Aqua Blue je blbost, kdyz je voda bezbarva/pruhledna :-D EDIT: A ja jsem misto krasne azurove modreho nintenda dostal nintendo s primesi zelene, kterou nesnasim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak je to proste nazev modre, stejne jako mas namornickou modrou ktere je strasne tmava....je to proste odstin modre (ne zelene :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Pravdou je, ze to take muze ovlivnovat svetlo ve kterem na to koukas. Zkus s tim vyjit ven na denni svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Tak omyl panove :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Tyrkysová RGB: (48; 214; 200) Tzn ze v tyrkysove je VICE zelene slozky, nez modre. Takze je kravina tomu rikat modra ;-) Rozhodne se tedy tyrkysova podoba vice zelene - a to i papirove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Jen tak pro zajimavost, kdyz uz se bavime o nazvach barev, tak: Aqua Blue: http://www.google.cz/search?um=1&hl=cs&biw=1180&bih=535&tbm=isch&sa=1&q=aqua+blue&aq=f&aqi=&aql=&oq= Turqoise: http://www.google.cz/search?um=1&hl=cs&biw=1180&bih=535&tbm=isch&sa=1&q=turquoise&aq=0&aqi=g4&aql=&oq=turq Me to moje 3DS prijde spis jak Tyrkysova :) Nintendo podvod? :-D EDIT: To souhlasi i s prispevkem Anonymouse, takze myslim, ze muzeme zazalovat Nintendo za klamavou reklamu, kdyz prodava Aqua Blue nintendo 3DS, ale pritom se jedna o Turquoise :-P EDIT2: Nebo zkusim reklamovat u prodejce s tim, ze v mem nintendu chybi urcita cast modre slozky, cimz jsem byl okraden a budu zadat vraceni casti penez (ve stejnem pomeru, jako je pomer modre v azurova vs tyrkysova) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Ok tak je tyrkysova vic zelena, ale nevim proc to resite, kdyz 3DS tyrkysove neni..... Jen z toho co posilal awol je videt, ze je aqua blue :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 No tyrkysove neni, ale je to celkem blizko kazdopadne tady se jasne pise, ze je to modra ;) http://www.sdilej.eu/pics/3548d4d909023b784abe5a119ab2b545.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 karel: No problem je v tom, ze to moje nintendo vypada uplne jinak, nez na te fotce. To moje vypada v realu spis jako na teto fotce: http://2.bp.blogspot.com/_JR91ZDzbJRA/TSmNGADfnfI/AAAAAAAAo3w/1hgWt9Ia9Cw/s640/1678275-2132437239_full.jpg a nebo zde: http://static.arstechnica.com/phpz8xO7sNintendoE3Network-E3Presentation-35.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 ty me blbnes.. To prvni je ulet, neverim tomu, ze takhle vypada ;). To druhe je uz ale v pohode - modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 To prvy je nejaka presvicen verze z photoshopu ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
awol
Zdravim vas,
tak jsem si konecne poridil 3DS Aqua Blue, ale po rozbaleni me zaujala jedna vec a to, ze spis nez modre mi prijde zelene. To je normalni, nebo mam nejaky spatny kus?
Nejvtipnejsi na tom je, ze kdyz ho vyfotim, tak na fotce je modre :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
11
9
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
kvě 17
43
kvě 19
5
kvě 20
2
kvě 24
2
Top Posters For This Question
awol 16 posts
DeSmond 11 posts
k4relB 9 posts
Anonymous_ 4 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
kvě 17 2011
43 posts
kvě 19 2011
5 posts
kvě 20 2011
2 posts
kvě 24 2011
2 posts
55 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.