Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvuk nefunguje

petřík

Otázka

Čau, nazdar doufám že mě pomůžete:

Takže když hraju hru zvuk začne vynechávat, zpomalí se, nakonec se vypne úplně. Hra je to Rome total war ze začátku mě to nedělalo až teď, napadlo mě otevřít komp, vysát ho, to pomohlo, ale jenom na chvíli teď to dělá zas a někdy už ne jenom ve hře třeba i na youtube nebo IGN. Myslím že to bude i chlazením mám otevřený case, jeden větrák na procesoru a jeden přídavný, který jen tak fouká na desku. A když už ten zvuk selže tak se dá zase zapnout na ikonce vpravo dole tak že posunu ten posuvník na hlasitost zvuku. To by bylo už jsem přeinstaloval i ovladače(mam integrovanou zvukovku) Realtek High Definition Audio R2.60 tenhle jsem použil. Jestli pomůžete budu jenom rád:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jako úplně všechny ovladače?? A s tím přehříváním nevím, dělá mě to jako kdysi, že se počítač sám od sebe restartuje i několikrát za sebou a bylo to kvůli prachu tím pádem horku, navíc když šáhnu na hardisk tak úplně peče není to tím??? A obvody přerušené asi nejsou zvuk jde ale třeba při hraní nebo někdy u videa prostě zmizí.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jako úplně všechny ovladače?? A s tím přehříváním nevím, dělá mě to jako kdysi, že se počítač sám od sebe restartuje i několikrát za sebou a bylo to kvůli prachu tím pádem horku, navíc když šáhnu na hardisk tak úplně peče není to tím??? A obvody přerušené asi nejsou zvuk jde ale třeba při hraní nebo někdy u videa prostě zmizí.

Tak si zmer teplotu : http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html#directiontouse

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak podle té jedné 40 stupňové teploty se zdá, že by se to i přehřívalo (obr. mám vložím později).

oRmus: Jestli to je jak říkáš komp je potom na odpis, tak bych to nechal už stejně tak, hry hrát nebudu a na ty filmy to stačí :D

Díky za rady a ještě vložím ten obrázek.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu