kures Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 zdravim dako som sa tam zasekol ja neviem bol som v tej elktrarni ci co to je kde som urobil setky misie aj strip mine 1,2 aj lumber mill a ked pridem von tak mi svieti stale len ten blesk na mape tak ja neviem sak som tam uz setko splnil tak kam mam ist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 v tom dole kde byli ty krystaly musíš najít vosí královnu,je myslim když tam přijdeš tak jdeš hned doleva a tam by měli bejt dveře někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Musíš zpátky tam jak si sbíral ty drahokami.Tam hned jak vstuopíš je před tebou jezdící pás za pásem jsou vidět dveře které se předtím neotvíraly tak k nim dojdi a oni se otevřou.Tam potom zabiješ vosí královnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 tajten problem sem mel presne taky...ve Strip mine 2 nebo 1 je kralovna..hned jak tam vleze tak nalevo sou dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 no mam stejny problem ale dvere najit nemuzu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Když se vleze do strip 1 (myslim) prostě tam jak se sbíral diamanty.Tak se vzele na ten pás hned na začátku kola a přejede se po něm a pří rovně jsou dveře za řekou jsou vidět hned jak se tam vleze.Když se tam sbíraly diamanty tak se neotvíraly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 musíš dolu do toho kotlu tam s eti otevřou dveře a vyskočí tam včelí král toho zabiješ a změníš s eve spyra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonkeyNordsson Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 borci cuss ja jsem u tej vosi kralovny a 1.buchnu do ni vyleti 5 malych brouku zabiju 2.to same 3.vyleze ven a nevim jak ji zabit poradte dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 borci cuss ja jsem u tej vosi kralovny a 1.buchnu do ni vyleti 5 malych brouku zabiju 2.to same 3.vyleze ven a nevim jak ji zabit poradte dik moc Když přilítne a veme si zadek tak musíš počkatnež sedne.Než sedne duď torchu dál od ní po dosední je kolem ní tlaková vlna.Když sedí tak jí zvovu přašti z boku do zadku kde ho nemá krytý a ona vzlítne tak skoč přaští jí opět do zadku.Tohle musíš někojikrát zopakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Lidicky resim problem po misi se vznasedlem jsem "uzavrenej" v dilne s tim dedkem a jedina interaktivni vec co jsem nasel je Matrix mezihra (ta s odrazenim 40 utocniku) ..musim ji dohrat abych mohl dal nebo co mam delat? Vubec nevim jak ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Lidicky resim problem po misi se vznasedlem jsem "uzavrenej" v dilne s tim dedkem a jedina interaktivni vec co jsem nasel je Matrix mezihra (ta s odrazenim 40 utocniku) ..musim ji dohrat abych mohl dal nebo co mam delat? Vubec nevim jak ven. Jo tem sen musíš splnit.Jinak se odsud myslim nešlo dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tattooheros Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Mam nakopanejch 40, umim kungfu a mam v hodnoceni jeden poharek. Musim mit vsechny 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Ja abych nezakladal new topic se chci zeptat: jsem v misi fish centery v zime a tedka sem nekde v budove nahore a tam jsou takove dve ledove kostky a jsou tam dve plochy a mezi nima je prikop s vodou nevim jak to mam preskcit... :-( uz me napadalo hodne veci ale tohle fakt nvm... muzu tady hodit foto ... Prosím poradte jinak sem hodim foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaJ Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 podivej se na tohle video melo by ti to pomoct nevim ale ktera je to cast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Dík pomohlo mi to... Máš thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharik Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Zdravim, chtel bych se zeptat na jednu vec ve hre... delam ten ledovej level, mam pocit ze sem uz nekde na konci, protoze mi uz davno vyskocilo "mission complete"... snazim se preletet pres vodu na druhou stranu ale at delat co delam a litam jakkoliv tak dycky vyskoci z vody ryba a sezere me, urcite vite o jakou cast jde, poradite mi nekdo? diky mockrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Dlouho jsem to nehrala, tak si to presne uz moc nepamatuju. Vpravo by ti mely jezdit zmrazené ryby, tu rozmrazis pomoci plamenu a pak v vklidu preletis bez toho, aby se do tebe zakousla, protoze se zakousne do ty rozmrazeny ryby. Snad je to ta cast, kterou myslis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharik Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 zkusim, diky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.