Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

daxter help


kures

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
borci cuss ja jsem u tej vosi kralovny a 1.buchnu do ni vyleti 5 malych brouku zabiju 2.to same 3.vyleze ven a nevim jak ji zabit poradte dik moc

Když přilítne a veme si zadek tak musíš počkatnež sedne.Než sedne duď torchu dál od ní po dosední je kolem ní tlaková vlna.Když sedí tak jí zvovu přašti z boku do zadku kde ho nemá krytý a ona vzlítne tak skoč přaští jí opět do zadku.Tohle musíš někojikrát zopakovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidicky resim problem po misi se vznasedlem jsem "uzavrenej" v dilne s tim dedkem a jedina interaktivni vec co jsem nasel je Matrix mezihra (ta s odrazenim 40 utocniku) ..musim ji dohrat abych mohl dal nebo co mam delat? Vubec nevim jak ven.

Jo tem sen musíš splnit.Jinak se odsud myslim nešlo dostat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Ja abych nezakladal new topic se chci zeptat: jsem v misi fish centery v zime a tedka sem nekde v budove nahore a tam jsou takove dve ledove kostky a jsou tam dve plochy a mezi nima je prikop s vodou nevim jak to mam preskcit... :-( uz me napadalo hodne veci ale tohle fakt nvm... muzu tady hodit foto ... Prosím poradte jinak sem hodim foto..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Zdravim, chtel bych se zeptat na jednu vec ve hre... delam ten ledovej level, mam pocit ze sem uz nekde na konci, protoze mi uz davno vyskocilo "mission complete"... snazim se preletet pres vodu na druhou stranu ale at delat co delam a litam jakkoliv tak dycky vyskoci z vody ryba a sezere me, urcite vite o jakou cast jde, poradite mi nekdo? diky mockrat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu