Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps3 sdilene pripojeni internetu s pc

acylpyrin

Otázka

ahoj hledam nakej spusob jak pripojit ps3 k netu.

na netu jsem hledal navody ale kdyz uz jsem nasel dobrou debatu na tohle tema, tak se tam debata dostala do jineho konce a zacal se tam resit jinej problem.

mam pc pripojenej na netu diky usb modemu od o2

usb modem asi urcite nebude spolupracovat s ps3.

tak to pujde asi jedine routerem kterej se me nechce kupovat ,nebo spojit ps3 a pc kabelem to me prijde nejednoduchci reseni

otazka 1) jakej kabel pouzit mam tady stp,cat.5 utp patch cable,

otazka 2)pro tohle asi nejdulezitejsi "pc win-xp-sp3"jak nastavit v win xp sdilene pripojeni k netu?kdyby si nekdo udelal cas na mensi navod byl bych vdecny.

ps:vim ze s tou rychlosti /edge-down 250kbps/to neni na hrani gta4 po siti ale spis me jde o stazeni fw chatovat atd no proste byt online:) dik moc vsem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

na youtube jsem videl navod taky mel borec usb modem a sdilel to do ps3 k me smule to demonstroval na win 7 nebo vista ted uz nevim ale mel to hotove za 3 minutky.asi sahnu po tom wifi adapteru do budoucna se bude hodit budu delat wifi sit tak to nebudu muset tahat kabelem a bat se aby me staticka elektrina z anteny nevypalila ps3ku.nakej tip na adapter? asi by mel byt 2,4 ghz že

Odkaz ke komentáři

• 0

No asi takhle - samotný kabel ti na propojení rozhodně stačit nebude. Při těch přenosových rychlostech a vzdálenosti bych šáhnul po nejlevějším eventuálně nejskladnějším adaptéru co ti přijde pod ruku. Statické elektřiny se bát nemusíš :)

Já na hotspot používám program Connectify. Teď si nejsem jistý jestli není jen pro win7, ale v na xp na to byl přímo nějaký nástroj.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale ticho!

Propoj PC a PS3 klasickym lankem... (je jedno jestli cat5 nebo 6 atp) a na PC (na tom USB modemu) aktivovat sdileni internetu http://www.google.com/search?hl=cs&client=opera&hs=LFo&rls=cs&channel=suggest&q=sdileni+internetu+windows+XP&aq=f&aqi=&aql=&oq= Bohuzel ted se sam rozepsat nemuzu, jelikoz u sebe nemam nic s XP.

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj dik za odp presne takhle jsem si to predstavoval

takze jsem to zkusil podle tech odkazu co jsi sem dal na vytvoreni sdileneho pripojeni v xp.delal jsem to asi hodku a nepovedlo se kazdopadne verim ze se me to povede

takze v pc mam integrovanou sitovku na desce VIA VT6105 RHINE FAST ETHERNET

spojil jsem ps3 a pc kabelem UTP cat.5-4 pairs-patch cable

v pc jsem na najel na sitova pripojeni vybral to co pouzivam na spojeni do netu tedy o2 3g modem na karte vlastnosti/upresnit jsem zatrhl pole UMOZNIT OSTATNIM UZIVATELUM V SITI VYUZIVAT PRIPOJENI K NETU ok

pak jsem aktovoval VIA VT6105 RHINE FAST ETHERNET protoze byla vypnuta. pak protokol tcp/ip a vlastnosti nastavil jsem tam ip adresu a zahlasilo me to ze to uz pouziva muj bluetooth adapter tak jsem zadal totoznou ip adresu a na konci jsem dal misto jednicky dvojku vse tedy ok maska podsite byla automaticky ta 255.255.atd servery dns zustali nevyplnene nevim co tam dat v ps3 jsem dal connect easi a pri hledani ip byl po 15 se♥♥♥♥♥ch failed tak jsem zadal rucne ip a to stejnou jako v pripade VIA VT6105 RHINE FAST ETHERNET akorat na konci s trojkou aby se to nehadalo pak t ip naslo samozrejme hned ale hlasi to chybu dns automaticky to nejde ziskat stejne jako me nesla ziskat automaticky ip takze to bude chtit asi jen v pripojeni sitovky zadat dns a nahradni dns a pak taky na ps3 to same nebo se platu ?pokd nekdo videite vtomhle nakou chybu pisnete dik moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu