bawid Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Ahoy, nenašel by se tady někdo ochotný, kdo by změnil firmware na PSP Slim v okolí Ostravy, Havířova nebo F-M? Jeden kamarád se chystá koupit Slima a chce tam používat HB a hrát iso hry. Já nemám zkušenosti se změnou firmwaru a netroufnu si na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Ahoj, no já jsem z Havířova, bývám často v Ostravě a taky mám SLima a taky bych to chtěl změnit. Ty máš k dispozici fat? Protože mě to přijde vcelku v pohodě udělat to podle návodu, akorát k tomu potřebuju Fat a tu nemám, tak bychom si kdyžtak mohli pomoct navzájem, jestli ji máš. Kdyžtak se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 to zvladnes sam ja to taky udelal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Look Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 ja sem ten kamarad o kterem bawid psal. Sun - bawid ma fat ale zitra jede na tyden do Italie takže to bude muset počkat. jinak ja chodim do Haviřova do školy takže když seženeš fat tak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 No já se snažím tu někoho sehnat a ptám se všude, zatím nic. Jestli seženu, tak řeknu, jinak až se teda vrátí on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Look Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Sun - jj ale on to neumi takže nevim jestli by do toho šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Podle návodu to je celkem jednoduché, když se to udělá přesně podle toho. Hlavně je třeba nějaká ta Memory Stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bawid Odesláno Září 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 já přijedu 23.9. tak to bude muset počkat. Kartu mám 2GB a 32MB. Pokud si na to troufneš, tak to můžeme zkusit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Jo, troufnu si, pročtu to ještě párkrát důkladně a bude to. A taky si musím ještě sehnat Memory Stick do svého slima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Look Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 ja si musim sehnat toho Slima :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sun Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Tak sežeň a za ten týden to zkusíme :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 tak hoši počkejte až si kupim slima a udělám vám to všem když se stavíte do ostravy poruby...v soboru nebo v neděli dostanu many...a příští týden jdu kupit slima...no estli vydržíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 dg na slima prece NEJDE ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 dg na slima prece NEJDE ne? nejde,ale jde cf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 zozy:nedela se DG..ale dela se zmena softwaru takze pres pandoru zmenins na 3.60M33..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honzique Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Zdar lidi. Mám otázku. Když si udělám pandoras baterii, můžu ji pak používat při normálním provozu v psp nebo se používá jen na změnu firmvare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bawid
Ahoy, nenašel by se tady někdo ochotný, kdo by změnil firmware na PSP Slim v okolí Ostravy, Havířova nebo F-M? Jeden kamarád se chystá koupit Slima a chce tam používat HB a hrát iso hry. Já nemám zkušenosti se změnou firmwaru a netroufnu si na to...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts