Prototype88 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Včera jsem si po dlouhém čekání stáhnul první BR rip: Battle.Los.Angeles.2011.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi Přihodil velice kvalitní title, na PC spustil PS3 Media Server, v PS3 zapnul, všechno šlapalo až asi do třicáté minuty filmu a pak se objevilo: http://cinavia.com/languages/english/pages/message3.html Hláška v horní části se vám objeví v dolní části filmu, vypne se zvuk a skončili jste :) Je to nějaká nová ochrana nebo to jde ochcat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coobo Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 niekde som cital, ze staci pretocit film, a potom by to malo prestat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Květen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Vypínal jsem, zapínal jsem, jakmile to jednou detekuje, tak se to začne objevovat ihned po dalším spuštění :) Takže ať pak skočím do jakékoliv části filmu, po pár vteřinách se to tam objeví znovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coobo Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 ja pozeranie cez ps3 neriesim, mam usb movie priamo v tv + cfw v tv, takze som dal len tip, co som niekde cital, ale uz neviem kde... aby som ale nezabudol, okrem toho pretacania hore-dole sa tam este uvadzalo, ze sa to musi spustat cez showtime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 ja pozeranie cez ps3 neriesim, mam usb movie priamo v tv + cfw v tv lol....cfw v tv??...to čtu poprví to už se daj nahravat i do televize CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 mě jde mkv přímo v TV a s OFW xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coobo Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 jj :-) mam samsung a mkv mi tam ide aj mne cez ofw, ale moja trieda nema podporu zvuku dts, takze som tam dal cwf, kde je tato moznost okrem vele, vela dalsich ako napr. pvr, ftp, ap. inak tv ma v sebe klasicky linux a ten neoficialny fw sa vola samygo btw, ale to je v tomto treade uz asi trochu mimo misu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 mě se stalo to samé u filmu zkus mě rozesmát - pouštěný z flashky... nevyřešil jsem to musel jsem si to pouštět na noťasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.