ctefka Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Čau, jakožto milovník zombíku v call of duty mi to nedalo a rád bych sehnal nějaké lidi hlavne na nedávno vydanou mapu Call of the Dead takže bych chtěl všechny kdo rádi hrají zombie aby sem napsali (nebo mě do PM) jméno na C-F/GT/mapy z CoD 5(ano/ne)/Ascension(ano/ne)/Call of the Dead (ano/ne)/HS-(ano/ne) popřípadě můžete napsat jakou mapu hrajete nejradši.... takže já sem první... ctefka/PhOeNiiXxCze/CoD5-ne/Ascension-ano/Call of the Dead-ano/HS-ano StReAd/BraveDruid21/CoD5-Ne/Ascension-Ne/Call of the Dead-Ne/HS-Ne rockyzz/xX forEV3R Xx/CoD5-ano/Ascension-ano/Call of the Dead-ano/HS-ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 StReAd/BraveDruid21/Ne/Ne/Ne/Ne, bohužel nejsou money na mapky, ale rád bych si časem koupil Call of the dead, vypadá to luxusně :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 rockyzz/xX forEV3R Xx/CoD5-ano/Ascension-ne/Call of the Dead-ano/HS-ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.