rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 ahoj lidi prosím poraďte mi,kde mohu stáhnout nějaký prográmek do psp,aby mi ukazoval stav baterie a napište mi prosím ještě postup,kam to mam pák skopčit atd...Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 dayviewer plugin - pouzij google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?nazevclanku=day-viewer-v7-pro-6-3x-plugin&cisloclanku=2011030011 nechapu ten postup jak mam udelat,hned to 1. ten adresar,to je kdyz pripojim psp do usb a to ms0 je karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 1.Tohle si nahraj na kartu(ms0 je místo které vidíš jako první při připojení psp k pc), v základu je plugin nastaven tak aby ukazoval hodiny + baterii(hodiny+minuty, popřípadě se dají nastavit procenta) http://www.multiload.cz/stahnout/439647/seplugins-zip/ 2.Zmáčkni select a zvol reset vhs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 hodiny nijak nepotrebuju ani...spis mi jde o ten %stav baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Jop, tak si je v dayviewer_config smažeš :roll::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 reset vhs sem si udelal a pak sem se celou dobu s tim sral,protoze sem to mel uplne pomaly a vrnělo to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Aktualizuj na pro-b5, tam to jede normálně a nevrní to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 a kde to mam aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 dej mi 30 minut teď jdu ze psem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?nazevclanku=day-viewer-v7-pro-6-3x-plugin&cisloclanku=2011030011 nadtim 2.obrazkem jak je ten 1.priklad......mam to zkopirovat potom cely bez toho psp novinky a bez te zavorky nebo uplne cele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 pokud chceš jen tu baterii tak si dej do dayviewer_config tohle %batlifehour:%batlifemin a kde to mam aktualizovat? Jinak,tady můžeš stáhnout tu aktualizaci. http://pro.coldbird.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 chci mit jen ty %.hodiny chci aby tam zustaly původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 mas mikrofon a skype? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 No on ten plugin právě nahrazuje původní hodiny :D , pokud tam chceš je kolik zbývá baterky v hodinách tak tam stačí dát jen %batlifehour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 ne,chci jen aby se mi zobrazil stav baterie v procentech nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Tak pro procenta napiš tohle %batpercent%% ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 uz jsem to udělal...a kdyz vypnu uplne psp a pak ho zapnu pres ten update soft.tak je to furt stejny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 %day-%month-%year %hour:%min:%sec %batpercent%% tohle tam mam....ale kdyz ho vypnu a zapnu tak to je furt stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 zmáčkni select - vstup do recovery menu - roz-klikni si plugins a u dayviewer musí bejt enabled takhle to musí vypadat, toho co je bíle si nevšímej :D %day-%month-%year %hour:%min:%sec %batpercent%%tohle tam mam....ale kdyz ho vypnu a zapnu tak to je furt stejne tenhle řetězec je pro den měsíc rok a hodiny a ty procenta, na tu baterku v procentech stačí jen %batpercent%% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 udelal jsem ted..a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 udělal si po tom ten restart vhs přes select ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 to ne..jen jsem uplne vypl psp,jak se to dela pres ten select? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 zmáčkneš select a dáš reset vhs, ale i po restartu , po načtení pro b by se měl plugin načíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubino94 Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 dal sem reset a pak sem najel do pluginu ..furt nic ♥♥♥♥♥ uz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.