demonpekel Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Ahoj lidi muhl by mi nekdo poradit proc mi nejde otevrit email?Mam net prez ps3 a email mi otevrit nejde.Proste a jednoduse si neprectu co mi kdo pise.Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Možná když tam probíhá nějaké šifrování dat, tak to PS3 nepřekousne(u koho máš email?), ale stejně se musim zeptat... Nemůžeš číst emaily na PC?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 demonpekel Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Email mam na aeznamu a prez pc mi to jde uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tool Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 musel sem vypnout v nastavení internetu java script myslím a šlo to!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 demonpekel Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Akde to presne najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nokia Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 neni treba mozny ze mas v ps3 spatne nastaveny hodiny a datum? konkretne kdyz je v pc nastaven spatne nastaven rok datum cas tak na seznamu to haze same okna s upozornenim //https/je mozne ze treba ps3 si stim nedokaze poradit,jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
demonpekel
Ahoj lidi muhl by mi nekdo poradit proc mi nejde otevrit email?Mam net prez ps3 a email mi otevrit nejde.Proste a jednoduse si neprectu co mi kdo pise.Dik za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.