jamail Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 cus , tak sem si nainstaloval APB reloaded ale kdys sem se zaregistroval na gamefirst a napsal ten email a heslo do hry tak nic .. nevite ako to udelat a co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Já mám zase trochu jinej problém... Zadal sem datum narození jako že mi je 17 a teď mě to tam nechce pustit... co mám udělat aby se mi tam znova oběvila ta ♥♥♥♥♥ní tabulka s věkem? EDIT: tak už to mám... sušenky jsou svině xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamail Odesláno Květen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Refresh ->>> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamail Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Refresh bitch ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 musej ti to potvrdit ! (Jakoby si nikdy nedelal registr na betu) Ted uz je open beta! USE YOUR FUCKIN BRAIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.