macko999 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 prepacte ze to sem pisem sa tu este nevyznam .aj mne to stale robi najprv pri jednej hre ale teraz mi to robi psp stale hram hru a hned sa ma pyta ci chćem dat quit game.takze to staci len vycistit alebo tam moze byt aj iny problem ? mozte mi poradit ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 tak potvrd quit game tlacitkom X a máš po probléme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 papek449 má pravdu,já mám PSP 3004 Slim and Lite a tam je akorát tžy takový klikiháky nebo co je to podobné akorát u toho tvýho se jmenuje tlačítko HOME nic víc,to je stejné jako u PS3(akorát na jiném místě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.