Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xko flash

LumPIk1468626336

Otázka

Zdravím,

nevím zda už tu takovédle téma je ale chtěl bych se zeptat zda se dá z Flash xka udělat zase klasické aby nebylo možné dostat ban na Live a pak bych měl ještě dotaz ohledně goldu,nedávno jsem si koupil 12M kartu a když chci zadat kod tak mi to napíše že je neplatný tak zda někdo nevíte co s tím.(ptám se proto abych hned neletěl do obchodu a nereklamoval tu kartu).Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To nevím , ale nemslým si že microsoft kontrule mechaniki, ale hry takže stačí hrát originálky a banu se bát nemusíš a kzěm goldum musíš si koupit tu kartu podle toho na jakej region si zaregistrovanej , a někde sem četl že to jednou zkazíš a už to nefunguje.

Odkaz ke komentáři

• 0
K tomu preflesovani, ano da se z5 na stock, nebo pockat na novy dashbord. Vyjde te to levneji :)

Takže to teda možné je jen musím čekat :-(

Ohledně té Gold karty se teda divím že mi ten kod nefunguje :-(je možné že by už byl použitý někým kdo zkoušel zadávat kody?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu