4A8georgeCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Hledám někoho kdo si zahraje něco online..Everybody's golf 2, warhammer, fifa, nba,..cokoliv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 ked mas fifu 10 tak neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kartmen Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 hledam hru poker abych mohl hrat online nevite kde prosim diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 co třeba patapon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 co třeba patapon 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 patapon 4? něco jsem zaspal? ty radši nikomu neraď, všechno co plácáš jsou naprostý hovadiny. Radit někomu když o tom sám víš kulový není zrovna ideální (nemluvím jenom o tomhle postu ale všeobecně o všech tvejch postech) naprostá většina co píšeš jsou neuvěřitelný blbosti, tak s tím prosím ve vlastním zájmu přestaň. Ještě tě někdo poslechne a nedopadne to dobře. Jak pro něj tak pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Já bych si něco online taky zahrál ale zatím mám jen fifu 2010 a tam mi dávají celkem náklep :-) Nevíte jestli funguje multiplayer u ace combat? Vím že u nějákého dílu byl mulťák přes wifi, otázkou je, jestli ho nezrušili. Nebo myslím u wipeout byl multiplayer přes wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 usb-kedy budes mat cas na fifu? vytvoril by som halu mohli by sme zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.