Anubis1 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tak a je to tu. Uz jsem na to dost zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Běhá to bez toho novýho updatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Neví někdo jestli to má AP 2.5 ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Ano, hra nema AP2.5 a nepotrebuje dash update. (funguje na 12625) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 ------------------------------------------------------------------------------- \\//\\//\\//\\// _ |_ _ \ \/ /_ _ _ \\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\ //\\//\\//\\//\\ (_||_)(_|/ /\ \_||_ | | //\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\// ------------------------_|------_||_||_|--v1.0.5-------[http://abgx360.net]---- Checking for updates to abgx360.dat... Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving E:\FTPdownload\Dirt.3.XBOX360-MARVEL\mvl-d3d3.dvd is valid Checking Game ISO: "E:\FTPdownload\Dirt.3.XBOX360-MARVEL\mvl-d3d3.iso" Size: 7838695424 bytes Files in ISO: 23, Folders in ISO: 2 Total bytes used: 6428597200 (88.08%) Game appears to have random padding Checking default.xex Original PE Filename: dirt3_mainline_x360_m.exe Original PE Timestamp: 2011/04/24 10:04:23 Game Name: DiRT 3 Avatar Awards: 8 Avatar Awards Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore XEX CRC = B55FCA68 XEX Media ID: 52B01A426F97B4E95D5B1A19-75036F79 Region Code: 0xFFFFFFFF Region Free! Checking SS Timestamp of Authoring: 2011/04/25 00:00:00 Timestamp of Mastering: 2011/05/06 20:26:08 SS Version: 1 Caution: This SS contains a value (angle 359) that will cause older versions of iXtreme to return a detectable bad response! Make sure your drive is flashed with iXtreme version 1.4 or newer. Alternatively, you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with iXtreme < v1.4 SS CRC = 500D2D2A (RawSS = DE137D94) SS Media ID: 52B01A426F97B4E95D5B1A19-75036F79 (matches game) SS looks valid Checking DMI Timestamp of Authoring: 2011/04/25 00:00:00 (matches SS) DMI CRC = 8A086E0D DMI Media ID: 52B01A426F97B4E95D5B1A19-75036F79 (matches game) DMI looks valid Checking PFI PFI CRC = E18BC70B PFI matches known data (10th - 11th Wave) Video partition found Video CRC = BA47FD12 (V0 = DD2BCA74, V1 = DFEFC0BF) Video partition matches known data (11th Wave) Basic Stealth check passed! Starting Verification Looking for 500D2D2AB55FCA68.ini in the online verified database There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination Attempting to at least verify the PFI, Video and game data Looking for Xex_B55FCA68.ini in the online verified database There is no verified rip of Xex CRC B55FCA68 in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex Verification failed SplitVid is valid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalic22 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tak to co se ukazuje dunkymu se mi ukazuje takze a hra krasne bezi(ale on to sem dal asi jenom pro potvrezni pravosti hry). Jinak mam za sebou asi hodinu hrani a pocity jsou skvele.Takhle mel vypadat dirt 2.Grafika je o pekny kus dal nez u dvojky,hlavne stiny,odrazy apod.Snih nema chybu ono vlastne kazde pocasi je skvele.Ovladani a fyzika je vylepsena takze ted mam o mnoho vetsi pocit jakobych sedel v aute.Menu je takove...proste je jine ale jak si zvyknete nedate na nej dopustit.Kombinace mezi rally zavody a soutezema je taky skvele vyvazena.No proste musim rict ze dirt 3 je skvelej a uz v serii chybi ofi zavody WRC a nebude mit kdo co vytknout. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 4skalic22: hej a hraješ to na volantu nebo normálně na gamepadu???? .... a nepiš tady svoje pocity, protože ti závidím :D :D :D (sranda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalic22 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 gamepad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Bůůů VOLANT!!! PS ono to má 8 odměn pro avatara :) 2x závodní kombinézy 2x rukavice 2x boty 2x helma a vše je za gameplay (jako dojeď tento závod bla bla) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Bůůů VOLANT!!! PS ono to má 8 odměn pro avatara :) 2x závodní kombinézy 2x rukavice 2x boty 2x helma a vše je za gameplay (jako dojeď tento závod bla bla) :D Bude mít Avatar předčasné Vánoce :D Kurňa nemůžu se dočkat, už to jdu tahat...... IMHO První díl Dirta stál celkem za hov*o , Dvojka byla skvélá, a trojka bude nejlepší ! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 tak jsem odehrál pár závadů a bomba :) damage model je ještě lepší než kdy předím :) modely vozu taky řízení taky :) hraju se vším off a není to lehký PS leadercz Dirt jednička měla ale nejlepší vozový park :) byli tam i kamióny atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 tak jsem odehrál pár závadů a bomba damage model je ještě lepší než kdy předím modely vozu taky řízení taky hraju se vším off a není to lehký Prosimtě, kde jsi vypnul to automatický brždění a tu lajnu co ti ukazuje jestli máš brzdit? je to fakt šílený s timhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 před závodem jak máš to menu a v pozadí auto tak tam je nastaveni a kdyz tam mas vyber mezi temi třemi tak když dáš dole je tam advance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 jo díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 PS leadercz Dirt jednička měla ale nejlepší vozový park :) byli tam i kamióny atd :) Jo, to je sice pravda, nejvíc se mi tam líbily závody BAJA hned na začátku myslím, a pak jeden malý Rally Citroen, ale po pár závodech mě nic nemotivovalo hrát dál, zatímco Dirt 2 byl pecka v tom že bych to hrál pořád kdyby bylo co odemykat... jednička mě prostě nebavila.. ale každý mý jiné chuťové buňky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Musím patchovat na SSV2, když mám flash LT 1.1 ? E: LT+ 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Jo, to je sice pravda, nejvíc se mi tam líbily závody BAJA hned na začátku myslím, a pak jeden malý Rally Citroen, ale po pár závodech mě nic nemotivovalo hrát dál, zatímco Dirt 2 byl pecka v tom že bych to hrál pořád kdyby bylo co odemykat... jednička mě prostě nebavila.. ale každý mý jiné chuťové buňky Mě teda bavil každý díl :) zatím jsem ty první dva dohrál na 100%, tak doufam že i ten třetí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Takže už smažím, no a super :lol: jestli někdo dneska koukal na RE-PLAY tak tam byl pěkná předehra i co se týče menu, no a demoliční model je úchvatný, i některé naskriptované situace jako přebíhání diváků přes silnici. Detaily jsou krásné, no a co stojí za to zmínit tak jak bylo v Dirtu Dvojce, že jste si vybrali postavičku co vám bude visat na čelním skle, tak ted máte ještě více možností, sám jsem tomu nevěřil, ale při závodu, jsem si jí všiml, řekl jsem si že je mi někjak povědomá, prohlédl jsem si jí blíž no a , kšiltovka Portal 2, tričko LIMBO, a v tu chvíli mi došlo že mi tam visí Avatar s Dashboardu, je to sice blbost :D ale celkem mě to i pobavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Musím patchovat na SSV2, když mám flash LT 1.1 ? Když by jsi nikdy nechtěl jít na live ( jako že asi s LT 1.1 nepůjdeš ) tak patchovat SSv2 nemusíš. Když by jsi ale někdy chtěl jít na live , tak je dobré mít hry v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Dirt3 je prostě ůžas gamesa jako ostatní díly této série.Doporučuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ahojte nevíte, jestli je to pro dva? Ale ne jak to bylo u myslim Colina5 (na čas), ale spolu (jako treba ve forze3) Předem díky za odpoved... ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Pro 2 tam je splitscreen a spusta kategorií závodů. Na trati může být až 8 vozů...Úžasný je Joyride, kde můžete blbnout v areálu nabušeném různými jumpy a překážkami 20 minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Hodne parada, hlavne free ride s ukoly ala ken block.Akorat menu se mi ve dvojce libilo o dost vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Taky je tam dobrej ten Avatar povesenej za ruku na zrcatku, kdyz tam pri jizde plapola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 můžu říct, že codemasters opět nezklamali, avatar v autě, více tratí než ve 2ce, jediné co mi tam chybí je na konci závodů ty ohňostroje co byli ve 2ce (možná tam jsou ale ještě sem si jich nevšiml),,, a nevíte jak v autě vyměnit avatara za něco jiného??? a dají se tam nějak tunit auta nebo je tam něco jako garáž(ne jen výběr auta před závodem)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.