LukynoW Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Co myslíte? Čeká taky někdo, až vyjde fix pro tuhle pecku?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 fix uz vysel, ted to instaluju do PS3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 tak dej vedet jak jsi uspel, ale prej to jede na Kneaw 3.55 z interniho HDD, z externiho se musi pres Select+x ale ma to nekdy tuhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 no zatim to funguje :) mam waninkoko 3.55 CFW a mam to na internim HDD, nevim jestli by to slo hrat z externiho disku, hra ma soubory vetsi nez 4GB edit; akorat ze sem mel stahnutou verzi BLUS30554, tak stacilo slozku prejmenovat na BLES00933, prepsat param.sfo, a do ps3 nahrat fix, jinak vse funguje, jeste ze mam nemocenskou tak si to aspon uziju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adlik Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tak hra už mi taky maká... jsem na to zvědav :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Je potřeba mít disk v mechanice a nebo to jde i bez něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Je potřeba mít disk v mechanice a nebo to jde i bez něj? to si nejsem jisty ja mam pro jistotu disk v mechanice porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 to si nejsem jisty ja mam pro jistotu disk v mechanice porad presne tak, medium vubec nevytahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakyyy Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 no zatim to funguje :) mam waninkoko 3.55 CFW a mam to na internim HDD, nevim jestli by to slo hrat z externiho disku, hra ma soubory vetsi nez 4GBedit; akorat ze sem mel stahnutou verzi BLUS30554, tak stacilo slozku prejmenovat na BLES00933, prepsat param.sfo, a do ps3 nahrat fix, jinak vse funguje, jeste ze mam nemocenskou tak si to aspon uziju:) chci se tě zeptat, mám to stažený, fix nainstalovanej, ale ve hře chybí ukázky, a je to bez dialogů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 chci se tě zeptat, mám to stažený, fix nainstalovanej, ale ve hře chybí ukázky, a je to bez dialogů tak s tim ti bohuzel neporadim, s timhle problemem jsem se nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOpatrny Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Hra musí údajně být na interním, pokud ti nejdou ukázky a zvuk, máš to na externím. Zkus interní a měla by jít v pohodě. Mně šlape z interního pěkne a je to fakt hustá hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Pardon za otázku, ale jak se vlastně instaluje fix? To se prostě překopíruje původní eboot, nebo je tam potřeba nějaká "opravdová" instalace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 chci se tě zeptat, mám to stažený, fix nainstalovanej, ale ve hře chybí ukázky, a je to bez dialogů-mam stejnej problém a z interniho sem dal v multimanu select+x a cerna obrazovka..:( poradte plls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.