pleomax888 Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 prosim poradte mi nekdo jk mam dat pric to heslo v iphone 3g aby me to pustilo do menu zapomel sem heslo a potrebuju do odstranit aby mi to slo :) moc dekuju za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Jedine musis iphone restornou - preinstalovat pomoci itunes... Nebo ho vratit majiteli .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 http://console-forum.net/tema/92725-jak-smazat-heslo-u-locknuteho-iphonu-itouche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Stejne tvl zapomenout si heslo.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pleomax888
prosim poradte mi nekdo jk mam dat pric to heslo v iphone 3g aby me to pustilo do menu zapomel sem heslo a potrebuju do odstranit aby mi to slo :)
moc dekuju za odpovedi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.