Lovefist_88 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 zdravím, včera jsem si koupil Tekkena 6 a všiml jsem si že mi tam jaksi něco chybí, např. Story mod, kde bych odemykal filmečky pro postavy, přitom jsem to jednou u kamaráda viděl, že to tam měl. dokonce ani Online mod tam nemám. poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 musíš aktualizovat hru na novou verzi ... pak se ti online objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 musíš aktualizovat hru na novou verzi ... pak se ti online objeví. jo už to jde, jinak to menu a jeho ovládání je katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Nejvíc katastrofa je online lag ... asi nejhorší na ps3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Nejvíc katastrofa je online lag ... asi nejhorší na ps3 ... fakt? hele tak ten já neměl ani jednou a už jsem odehrál hrozně moc zápasů. vlastně já nikdy u žádné hry neměl lagy, jen na pc se mi to stávalo, ale tam už nehraju, když mám PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, včera jsem si koupil Tekkena 6 a všiml jsem si že mi tam jaksi něco chybí, např. Story mod, kde bych odemykal filmečky pro postavy, přitom jsem to jednou u kamaráda viděl, že to tam měl. dokonce ani Online mod tam nemám. poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.