Lovefist_88 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 zdravím, včera jsem si koupil Tekkena 6 a všiml jsem si že mi tam jaksi něco chybí, např. Story mod, kde bych odemykal filmečky pro postavy, přitom jsem to jednou u kamaráda viděl, že to tam měl. dokonce ani Online mod tam nemám. poradí někdo? Citovat
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 musíš aktualizovat hru na novou verzi ... pak se ti online objeví. Citovat
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 musíš aktualizovat hru na novou verzi ... pak se ti online objeví. jo už to jde, jinak to menu a jeho ovládání je katastrofa. Citovat
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Nejvíc katastrofa je online lag ... asi nejhorší na ps3 ... Citovat
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 Nejvíc katastrofa je online lag ... asi nejhorší na ps3 ... fakt? hele tak ten já neměl ani jednou a už jsem odehrál hrozně moc zápasů. vlastně já nikdy u žádné hry neměl lagy, jen na pc se mi to stávalo, ale tam už nehraju, když mám PS3. Citovat
Otázka
Lovefist_88
zdravím, včera jsem si koupil Tekkena 6 a všiml jsem si že mi tam jaksi něco chybí, např. Story mod, kde bych odemykal filmečky pro postavy, přitom jsem to jednou u kamaráda viděl, že to tam měl. dokonce ani Online mod tam nemám. poradí někdo?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.