Martox Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ahoj Chtěl bych si zahrát ňějákou "jednoduchou hru", tím myslím 2D hru (např : Pink panther game) prostě něco na ten způsob .. Nechci browser games ;) .. Díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 http://www.bestoldgames.net/ doporučuju. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 plants vs zombies, word of goo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Stáhnul jsem si toho Pac mana sté stránky bestoldgames.net a nejde mi sputit píše mi to "The system does not support fullscreen mode. Choose 'Close' to terminate the application. I když sem dal aby se to v režimu Win 95 tak to nejde .. Mám win 7.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Bomberman :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Nejlepsi je Mario.Dobra oddechovka ;) A nesmim zapomenout na pac-mena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 :v spouštěj to v DOSBoxu jinak Prince of Persia je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.