Xilias Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Zdravim. Mam bluray GTA IV a disk je poskrabany ani ne moc ale ani ne malo ... kdyz disk spustim zacnou se me nahravat na HDD data a cca 85% mi to prestane pretahovat data. hudba na pozadi jede dal a aj obrazky na pozadi se prepinaji.. akorat od bluray mechaniky jdou takove zvuky jako kdyby to preskakovalo nebo ja nevim co ... Prijde mi ze je to tim jak je disk poskrabany .. nevite jak se daji nejlevneji opravit skrabance na blueray disku .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 nevím jestli opraví i poškrábání - jestli to není moc tak třeba jo, ale v pobočkách game (jrc) čistí disky za 50,-, mě to jednou pomohlo, když jsem omylem polil krabičku s diskem a ten nešel vůbec spustit... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 zitra zkusim .. dam vedet jestli to zabralo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 ani prd 50 kc v riti skrabance nikde a furt to dela .. to by se na to mohl jeden vy**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Tak bohužel, škoda... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.