ripecek Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 zdravim já mám xbox 360 slim 4gb.. ten tam nemá Harddisk.. a kámoš má 250gb... a má v tom ten hardisk.. a kdby si vzal ten hardisk a hodil ho ke mě?.. pojebalo by se to nák nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 zdravim já mám xbox 360 slim 4gb.. ten tam nemá Harddisk.. a kámoš má 250gb... a má v tom ten hardisk.. a kdby si vzal ten hardisk a hodil ho ke mě?.. pojebalo by se to nák nebo ne? Samozřejmě že ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ripecek Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 a najde ten kámoš uloženou hru u mě ? v xku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 a najde ten kámoš uloženou hru u mě ? v xku ? Nejasná otázka . Pokud má na tom HDD profil a k němu save ( save je vázaný na profil ) tak to lze hrát i na druhém xku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 taže sa to nedá tak robiť čo ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 taže sa to nedá tak robiť čo ?? :( Pořád se nejasně vyjadřuješ - vysvětli . Hra je vázaná na profil - pokud to chceš hrát na druhém xku , tak to jde - ale musíš mít na tom HDD profil i save . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ripecek
zdravim já mám xbox 360 slim 4gb.. ten tam nemá Harddisk.. a kámoš má 250gb... a má v tom ten hardisk.. a kdby si vzal ten hardisk a hodil ho ke mě?.. pojebalo by se to nák nebo ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.