Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Linpus Linux

wain

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Linpus neni spatnej. Ale pokud tam chces mermomoci XPcka, tak to samozrejme neni problem. Staci zapnout instalaci XPcek a preformatovat disk na NTFS :) Pokud je to ale novejsi notes, tak asi budes muset resit i SATA ovladace, ktere do instalacky budes muset dat pres nlite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

v některých novějších NTB v BIOSU je možnost AHCI/IDE,na IDE jde nainstalovat XP bez SATA ovladačů

jinak jestli je to nový NTB,tak bych tam hodil 7,muj podle aceru podporuje jen 7,zkusil jsem stahnout XP,a na ploše bez zátěže vetrák hučel na max a byl teplý,v 7 bez zátěže nic neslyším ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ano :) ale stejne stara dobra XPcka :)

Jo, to jo. Taky je preferuju, ale za par let bohuzel pujdou do haje at chceme nebo ne :)

abych nezakladal zbytecny topic jaky je nejlepsi linux??

To se neda takhle rict. Ale pro normalni uzivatele asi Ubuntu, popr. Kubuntu :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Většina by asi řekla, že je to příliš obecná otázka, ale správná odpověď je podle mě LFS :)

Ten je pro začátečníky přímo dělaný :). Já jsem začínal na Suse a Xubuntu, ale teď je podle mě nejlepší Archlinux.

Odkaz ke komentáři

• 0
V otázce nebylo o začátečníkovi ani slovo :D

Nechtěl jsi spíš napsat, že tobě nejvíc vyhovuje Archlinux? Podle mě nejde říct, že je nějaká distrubuce nejlepší, protože každá je dobrá k něčemu jinému a záleží komu co vyhovuje.

>Podle mě nejde říct, že je nějaká distrubuce nejlepší, protože každá je dobrá k něčemu jinému a záleží komu co vyhovuje.

Viz.

To se neda takhle rict. ...

>V otázce nebylo o začátečníkovi ani slovo :D

Ale pokud se nekdo pta "ktery linux je nejlepsi", tak se da - a myslim, ze uspesne - predpokladat, ze se jedna o zacatecnika (a pro toho je nejlepsi Ubuntu). Anebo si snad myslis, ze je to profik? :)

Ale kdyz uz jsme u toho - ja preferuju Gentoo a Debian.

Odkaz ke komentáři

• 0

Co já vim třeba se ptal dopředu která distribuce je nejlepší až z něj bude profík :D

Jinak já preferuju stejné distribuce jako ty, ale víc používám Debian.

edit: Teď zrovna zkouším virtualizaci Debianu pod Mac OS a zatim to vypadá dobře hlavně to přepínání do virtuálu pomocí virtuálních ploch je super :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu