RiWiX Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Doufám, že nevadí, když sem hodim seznam svejch MP her, s kymkoliv, kdo se trefí do mýho seznamu, rád zahraju... :) Můžem i ve více lidech, čim víc, tim větší sranda. :psp: Motorstorm - Na hraní moc starý, ale proč ne Motorstorm Pacific Rift včetně obou DLC - OK LBP - Platinovka, nic mě tam netáhne… LBP2 - Určitě, mam jen 23% Resident Evil 5 včetně všech DLC - Zbývá mi to projít na Profíka a asi amatéra (potřebuju Ska všude) + ty versus režimy... něco tam mam, něco ne ACB - Rozhodně, poslední trofej za 50. lvl EFLC - Proč ne, for fun, nemam trofeje z MP R.U.S.E. - Neumim, skoro jsem nehrál, ale jde-li při tom kecat, proč ne Burnout Paradise včetně všech DLC - Nemam trofeje, myslim, že to má nějakej MP, ne? Jestli jo, tak určitě Lost Planet 2 - Proč ne, tohle se musí projít stokrát… Bordelands včetně všech DLC - Zbejvá mi pár trofejí na platinu + dost z DLCček Fat Princess bez DLC - Tohle je sranda, proč ne :D Uncharted 2 - Tak tohle je samozřejmost, ale nebaví mě coop, hraju Plunder, ale o nic mi tam nejde... NHL 11 - OK (doufam, že při tom jde kecat...) FIFA 11 - OK (doufam, že při tom jde kecat...) Killzone 2 bez DLC - Tak jako ty trofeje tam potřebuju, nerad mam u hry 0%, ale neumim to. Zkoušel jsem to a nezdá se to bejt špatný, jen chaotický... máte-li na to někdo nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Doufám, že nevadí, když sem hodim seznam svejch MP her, s kymkoliv, kdo se trefí do mýho seznamu, rád zahraju... :) Můžem i ve více lidech, čim víc, tim větší sranda. :psp: COD4 - Hraju ze všech her zatim nejvic... snazim se udeat v MP svoje prestige... MW2 - Rád zahraju ... snipy(quikscopy ovladam np) trick shoty .. :D GT5 - Mrtě mě to těd zase chytlo... Killzone 3 - vymenim prodám... je to sracka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 silver taky mě baví CoD4 co kdyby sme udělali klan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 já hraju taky nejvíc CoD 4 a stále piluju:) taky bych se přidal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 jj byla by to paráda jestli by byl silver tak sme já Nexikar a muj bratranec ten sem na CF nechodí ale mohu to snim domluvit je docela skill :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Hoši... dost, kazíte mi tu kšeft. :-| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Mám Killzone 2, tak někdy můžeme zahrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Čus, mám Killzone 2 a Uncharted 2..klidně si někdy zahraju ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já z toho mám Motorstorm Pacific Rift Little Big Planet Resident Evil 5: Gold Ale hlavně bych si chtěl s někým zahrát Fat Princess a nebo třeba Laru Croft. id: zlovknetinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.