RiWiX Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Doufám, že nevadí, když sem hodim seznam svejch MP her, s kymkoliv, kdo se trefí do mýho seznamu, rád zahraju... :) Můžem i ve více lidech, čim víc, tim větší sranda. :psp: Motorstorm - Na hraní moc starý, ale proč ne Motorstorm Pacific Rift včetně obou DLC - OK LBP - Platinovka, nic mě tam netáhne… LBP2 - Určitě, mam jen 23% Resident Evil 5 včetně všech DLC - Zbývá mi to projít na Profíka a asi amatéra (potřebuju Ska všude) + ty versus režimy... něco tam mam, něco ne ACB - Rozhodně, poslední trofej za 50. lvl EFLC - Proč ne, for fun, nemam trofeje z MP R.U.S.E. - Neumim, skoro jsem nehrál, ale jde-li při tom kecat, proč ne Burnout Paradise včetně všech DLC - Nemam trofeje, myslim, že to má nějakej MP, ne? Jestli jo, tak určitě Lost Planet 2 - Proč ne, tohle se musí projít stokrát… Bordelands včetně všech DLC - Zbejvá mi pár trofejí na platinu + dost z DLCček Fat Princess bez DLC - Tohle je sranda, proč ne :D Uncharted 2 - Tak tohle je samozřejmost, ale nebaví mě coop, hraju Plunder, ale o nic mi tam nejde... NHL 11 - OK (doufam, že při tom jde kecat...) FIFA 11 - OK (doufam, že při tom jde kecat...) Killzone 2 bez DLC - Tak jako ty trofeje tam potřebuju, nerad mam u hry 0%, ale neumim to. Zkoušel jsem to a nezdá se to bejt špatný, jen chaotický... máte-li na to někdo nervy Citovat
silver Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2011 Doufám, že nevadí, když sem hodim seznam svejch MP her, s kymkoliv, kdo se trefí do mýho seznamu, rád zahraju... :) Můžem i ve více lidech, čim víc, tim větší sranda. :psp: COD4 - Hraju ze všech her zatim nejvic... snazim se udeat v MP svoje prestige... MW2 - Rád zahraju ... snipy(quikscopy ovladam np) trick shoty .. :D GT5 - Mrtě mě to těd zase chytlo... Killzone 3 - vymenim prodám... je to sracka :D Citovat
DanielsQ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 silver taky mě baví CoD4 co kdyby sme udělali klan ? Citovat
Nexikar Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 já hraju taky nejvíc CoD 4 a stále piluju:) taky bych se přidal:) Citovat
DanielsQ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 jj byla by to paráda jestli by byl silver tak sme já Nexikar a muj bratranec ten sem na CF nechodí ale mohu to snim domluvit je docela skill :) Citovat
RiWiX Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Hoši... dost, kazíte mi tu kšeft. :-| Citovat
fox171 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Mám Killzone 2, tak někdy můžeme zahrát ;) Citovat
Lobák Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Čus, mám Killzone 2 a Uncharted 2..klidně si někdy zahraju ;-) Citovat
zlovkvetinaci Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 Já z toho mám Motorstorm Pacific Rift Little Big Planet Resident Evil 5: Gold Ale hlavně bych si chtěl s někým zahrát Fat Princess a nebo třeba Laru Croft. id: zlovknetinaci Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.