skolni.flakac Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Seznam triků, které je třeba udělat ve free parking lot areně ALL AREAS: AIR - pobýt s autem ve vzduchu 3 minuty DRIFT - driftovat 4 minuty SPEED - udržovat rychlost větší než 129 km/k po dobu 5 minut ROLL - otočit auto na střechu 30x SPIN - nevim DRIVE - ujet 80.5 km DONUT - točit se kolem nějakého objektu (sloup, pneumatiky,..) 60x SMASH - 500x nabourat ZONE 1 HIDDEN PACKAGES - najít 9x skryté logo dirt BLOCK BUSTER - sraziv všechny bloky SPIN DRYER - otočit se 3x v malém boxu z plastových panelů SLALOM LAMP POSTS - slalom mezi lampami (hned u startu) AIRBORNE - přeskočit velkou písečnou rampu z obou směrů 180 JUMP - během letu se s autem otočit o 180° pokračování příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 a mužu se zepptat kde ta free arena je? to je jako někde v průběhu kariery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Ano, tuším že po prvním velkém trojúhelníku se ti otevře nalevo další velký, a tam máš samostatně free arenu, a spustu úkolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 "AIR - pobýt s autem ve vzduchu 3 minuty" WHAT THE HELL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Myslím, že je to vše myšleno jako součet časů ;), tedy pobýt 3 minuty ve vzduchu za celkovou dobu, co jsi v aréně, ale může to být třeba na 10000x a asi ještě víc :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Dobrej napad s temi triky,me uz chybi v dc compound dve veci a to posledni skryta vec(nemohu za boha najit) a drift za kontejnerama,coz je docela masakr proste misto mezi zdi a kontejnerem,to je hodne uzka ulicka.Free run se ti otevre az odjedes prvni trojuhelnik a dodelas gymkhana tutorial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Za kontejnerama? to je za tima kontejnerama co jsou jako u těch sloupů kdy děláš slalom? To jsem totiž zatim nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 ne je to mezi kontajnerama kdyz mas ten najezd na ty kontajnery tak vedle toho je tam misto jak krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 aha. a já se pokusil driftout to hned na začátku :D Tak proto mi to nešlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Tak omyl,to nejsou ty kontejnery jak je vedle nich pet lamp za sebou,ale vedle hlavni dopadove rampy ,takze to bylo bez problemu.Ty dva kontejnery , co jsem mel namysli predtim,to je vyzva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Mě nejde 180 spin ve vzduchu.... dělám ho, jak můžu a furt nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 stačí při nájezdu na rampu zatočit na plno do strany a zatáhnout ručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Mě nejde 180 spin ve vzduchu.... dělám ho, jak můžu a furt nic... Rozjeď se až za bagrem na velkej dirt skokánek, a zatáhni ručku těsně před skokem do nějaké strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi14 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Mě se zas nejde točit kolem sloupu :D jak to děláte mě se to občas povede no ale tak každej 10 pokus :-/ mačkám střídavě plyn a ručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Taky nemuzu najit tu devatou vec. Vi nekdo? Taky jsem to nemohl delší dobu najít, ale poslední který mi dělal problém byl, jak jsou kojtejnery vlevo a vedle toho jsou ty dva obří rezavé průjezdy, no a na té straně směrem ke kojtejnerům bylo v krabicích.... možná už to dávno máš, jestli jo , tak projížděj všelijaké kojtejnery apod... Mě se zas nejde točit kolem sloupu :D jak to děláte mě se to občas povede no ale tak každej 10 pokus :-/ mačkám střídavě plyn a ručku Donuty jsou jedny z nejlehčích, najed si na ideální stopu, to zjistíž že ti to svítí zeleně, no a pak jen drž plyn a toč směrem k vnitřní straně sloupu, a ručku tam vůbec necpi, jen když najíždíš na tu stopu, pak ruce pryč z ručky, a jen někdy trošku uber plyn nebo přidej, a toč kola ke sloupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 SPIN...když byly tutorály měli ste se točit v obdelníčku...prostě udělat hodiny...jsou tam zóny kde na zemi vidíte stopy od kol jak už se tam někdo točil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Seznam ajchu a co máte udělat pro jejich získání: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=312109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi14 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Mam už všechny :-) jen jsem nepřišel jak nahrát delší video na youtube to jako nejde déle než těch 30 s nebo kolik jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.