Meks Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Hele normalne si koupim contract a mikdy se mi stane ze ho koupim a pak ho nemam ale penize mi to sebere dik za odpopved:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Je to jedna z mnoha chyb, které v té hře jsou. Je to normální. Když si ale koupíš Hulka a on zmizí, to je k p******. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 hulka?hráče za 1500 :D nikdy se mi takový problém nestal...nekupuješ kontrakty pro managera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 TaK TO V P.... taky se ti deje neno podobnyho me se to deje jen u kontraktu a kolikrat se u toho muzu po.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 pro managera hele a jak poznam ze kupu normalne a ne pro manazera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 a jo hej kurde diiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 no je to na tom napsáno manager nebo player :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.