tommygun Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Zdravim, koupil jsem si ntb HP 4320s a mam v nem jenom jeden disk a to C: Problem je v tom, ze bych chtel ten disk C rozdelit tak, aby mi vznikl jeste D? nevite nekdo, jak na to? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 musíš si sehnat nějaký partition(oddílovací) manager třeba easeus(free) nebo paragon(placeny),v nich si mužeš vytvořit oddil D:(usekneš kousek C:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 nejak mi to nefunguje, rozdelim C, ale v tom vzniklym oddilu nejde vytvorit novy disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 ten nový oddíl,to je ten nový virtuální disk,ale přitom se nachazi na starem HDD naformatuj ho na NTFS,a měl by se ti zobrzit ve windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 no ono s nim prave nejde nic delat a ted navic muzu z C oddelit jen 150 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tommygun
Zdravim, koupil jsem si ntb HP 4320s a mam v nem jenom jeden disk a to C:
Problem je v tom, ze bych chtel ten disk C rozdelit tak, aby mi vznikl jeste D? nevite nekdo, jak na to? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.