istaslag Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Ahoj, Xko mám asi rok a půl (flash) a do teď mi šly hry... některé samy a na některé jsem musel použít ''play disc'' nebo jak tomu chcete říkat, ale šly.. ovšem teď když jsem si stáhl například Assassins Creed Brotherhood, nebo novou Fifu tak mi to nechce vzít ani s ''play discem'' chtěl bych se tak zeptat jestli nevíte čím to může být (nevyznám se moc vtěch ochranách atd atd) tak jestli by mi někdo mohl pomoct jako lajkovi. Díky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Potřebuješ novou verzi flashe ten ktery maš tak je stary a neprolomi ochranu u těchto her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 ahoj mám veri flashe 1.6 + active disk a funguje mi i FIFA 11 i AC Brotherhood,verze DB 12625 takže nevím proč to nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
istaslag Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Nevíte jak zjistim tu verzi flashe? Mám Xko od září 2009.... a verzi dashboardu mám 2.0.8955.0 tudíž to asi bude potřeba nějak aktualizovat... nevíte kde můžu sehnat tu aktualizaci když Xko nemám připojený k netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 jukni tady na foru,jsou odkazy ke stažení a jinak google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.