JohnTheEncyklopedia Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Máte nějaké tipy na hry do sedmi set, nejlépe PS3 nebo konzolové exkluzivky? Přemýšlel jsem o BF:BC1, Resistance 2 nebo Skate 3. Řídím se podle Alzy, protože pobočku mám pár stanic metrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hyrlo Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Uncharted 1, 2; God of War 1, 2, 3; LittleBigPlanet 1, 2 vsechno jsou to paradni hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Skate 3 je i na Xko priklanim se k LittleBigPlanet (jednicka je podle mne lepsi ne v moznostech ale ze ta hra fakt baví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Red Dead Redemption, vynikající hra a v game expres jí mají jen za 600 novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 LBP bych si nekupoval protože 24.5.2011 má bejt na PS Store zadara :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spraTECH Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 A co takhle nejlepší hra do 0 Kč ? HAAAAACK !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 spraTECH takovýhle komentáře nemaj ani cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Každý hold nemá radost, když si z netu stáhne hru, já si na ní raději počkám a pak si ji pořádně užiji, ale mnoho lidí to nechápe ! ;) A co takhle nejlepší hra do 0 Kč ? HAAAAACK !!!!!!!!!! Jinak určitě pořiď Little Big Planet 2, Mafia 2, Dead Space... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 kup si Red Dead Redemption ;))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuriCZE Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Pokud můžu, tak začátečnickým pohledem : RDR, Uncharted 2, GoW 3, Heavenly Sword, Dragon Age : Prameny, Orange Box (!!!), Killzone 2, Tomb Raider Trilogy HD... myslím si, že žádnou z těchto her neprohloupíš - a když je OB za 400, pak bych nerozmýšlel. Dostaneš za málo peněz HODNĚ muziky (čti : hry) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Dragon Age je na konzole zprasenej... Navíc chtěl exkluzivity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnTheEncyklopedia
Máte nějaké tipy na hry do sedmi set, nejlépe PS3 nebo konzolové exkluzivky? Přemýšlel jsem o BF:BC1, Resistance 2 nebo Skate 3. Řídím se podle Alzy, protože pobočku mám pár stanic metrem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.