DanielsQ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 cus hale naslo by se tady pár hráčů který by měli chut rozjet klan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já bych docela do toho šel klidně:) CoD 4 byla má nejoblíbenější hra na pc a teď i na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já, bych do toho šel taky, Cod4 kupuju ve středu nebo zístra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ted už si du pro cod4 , takže semnou stopro počítejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Tak kdopak hraje online Cod MW??? šup lidi povídejte:) ať si vás přidam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Já bych do toho taky šel, PSN nick - duska33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 jo tak se musíme domluvit at nekdy dáme kdyžtak si mě přidejte moje PSN : mYxro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Mě si taky přidejte nick - Nexikar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 přidal jsem si tě, pak teda někdy, jak říkám já Zacallíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.