morro Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Zdravím všechny, hledám ochotného fleshera, který by se byl ochoten podělito své znalosti. Nějaké znalosti již mám a spoustu jsem toho přečetl, ale stálepořád tápám (na vedení si nesedím, a jsem celkem učenlivý. Když by se našelněkdo ochotný se podělit o své znalosti prostřednictví skypu (nick: Morro1991)byl bych moc vďěčnej. Předem děkuji s pozdravem Morro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 těžko se s tebou někdo bude jen tak okrádat o čas - zkus nabídnout odměnu a třeba se zadaří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Vyřešeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.