KapaCZ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Mám server, který jede na linuxu (Debian) a rád bych přehrával na ps3 filmy. Pomocí čeho udělat, abych mohl přehrávat filmy na ps3 > prohlížet data na serveru. Co si pamatuji, tak se využíval ps3mediaserver. Je něco lepšího nebo mám použít PMS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Květen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Mám problém. PMS mi z nějakého důvou vynechává soubory, kde jméno obsahuje písmena jako žýčáš. NEvíte jak toto napravit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype88 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 To jako myslíš v názvu nebo v titulcích? Pokud v titulcích, tak v PMS musíš nastavit správné kódování, klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 V názvu. Titulky jsou ok. Jakmile je v názvu žíýáíčš..... tak je to prostě vynechá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype88 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Oki tak to pojmenuj bez diakritiky, já nemám nic pojmenovanýho s dia :) To je největší kámen úrazu, ale poradíš si s ním. V titulcích to žádný vliv nemá, kódování už ti dia přenese v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Květen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 To je naprd, ale co mi zbyde no. Jen nechápu, proč na windows to šlo a na linux ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KapaCZ
Mám server, který jede na linuxu (Debian) a rád bych přehrával na ps3 filmy.
Pomocí čeho udělat, abych mohl přehrávat filmy na ps3 > prohlížet data na serveru.
Co si pamatuji, tak se využíval ps3mediaserver. Je něco lepšího nebo mám použít PMS?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.