Dejw602 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Zdravím .. Mám takový menší problém .. mám PS3 80GB a zničehonic přestala jit mechanika . Otevřel jsem PSko a zjistil, že se ani disk netočí uvnitř. Nevíte někdo co s tím? Laser na mechanice svítí modře. Nějaká rada tedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Z toho se nedá přesně určit, co nefunguje (může to bejt optika, motor nebo ovládací deska) ... zkus překontrolovat všechny kabely, popř. si půjčit od někoho stejnej typ mechaniky, prohodit desky a odzkoušet. Btw. zkoušel si provést system restore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejw602 Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 jojo to jsem zkoušel.. To bude asi problém, pač v okolí neni nikdo kdo by mi to mohl půjčit na odzkoušení .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dejw602
Zdravím .. Mám takový menší problém .. mám PS3 80GB a zničehonic přestala jit mechanika . Otevřel jsem PSko a zjistil, že se ani disk netočí uvnitř. Nevíte někdo co s tím? Laser na mechanice svítí modře. Nějaká rada tedy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.