Dejw602 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Zdravím .. Mám takový menší problém .. mám PS3 80GB a zničehonic přestala jit mechanika . Otevřel jsem PSko a zjistil, že se ani disk netočí uvnitř. Nevíte někdo co s tím? Laser na mechanice svítí modře. Nějaká rada tedy? Citovat
0 Prott Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2011 Z toho se nedá přesně určit, co nefunguje (může to bejt optika, motor nebo ovládací deska) ... zkus překontrolovat všechny kabely, popř. si půjčit od někoho stejnej typ mechaniky, prohodit desky a odzkoušet. Btw. zkoušel si provést system restore? Citovat
0 Dejw602 Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2011 jojo to jsem zkoušel.. To bude asi problém, pač v okolí neni nikdo kdo by mi to mohl půjčit na odzkoušení .. Citovat
Otázka
Dejw602
Zdravím .. Mám takový menší problém .. mám PS3 80GB a zničehonic přestala jit mechanika . Otevřel jsem PSko a zjistil, že se ani disk netočí uvnitř. Nevíte někdo co s tím? Laser na mechanice svítí modře. Nějaká rada tedy?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.