Tusken Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Zdravím mám 80GB PS a mám tam iba : 10GB FIFA 11 6GB Fight Night Champion 6GB NHL 11 21GB Uncharted a zostáva mi iba 6GB volného, z inštalačiek som všetko vymazal aj staré save game či sa to nedá nejako premazať v Total Comanderi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 To ti zabírá FW tolik místa ;) mě zabírá asi okolo 20 GB :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tusken Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 nie veď ako som si kúpil psko tak som pozeral vtedy mala nejakých 74 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ale skoro každý měsíc vychází nový FW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tusken Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 ja mám 3.55 fw a aj tak nemôže mať viac ako 20 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tusken
Zdravím mám 80GB PS a mám tam iba :
a zostáva mi iba 6GB volného, z inštalačiek som všetko vymazal aj staré save game
či sa to nedá nejako premazať v Total Comanderi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.