Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pokus 2 - Jsem pořád lama

jakudo

Otázka

Primator 2: Zkus si přečíst, co jsem napsal, pak se zamysli a jestli víš odpověď, tak prosím poraď.

Třeba to Hombrew - zkoušel jsem vše, co je v tom návodu pro začátečníky a nefunguje...popsal jsem to v tom předchozím, co jsi zamknul. Nevíš prosím, co s tím?

A o tom, jak rozjet iso v PSP slim taky nic není v tom návodu pro začátečníky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Primator 2: Zkus si přečíst, co jsem napsal, pak se zamysli a jestli víš odpověď, tak prosím poraď.

Třeba to Hombrew - zkoušel jsem vše, co je v tom návodu pro začátečníky a nefunguje...popsal jsem to v tom předchozím, co jsi zamknul. Nevíš prosím, co s tím?

A o tom, jak rozjet iso v PSP slim taky nic není v tom návodu pro začátečníky...

GTA VCS je ti k ničemu, pokud vím.

Potřebuješ GTA LCS a to ještě původní, nepatchovanou verzi.

Navíc u té šly DG asi jen do FW 2.81. Takže na 3.51 nebo jaký FW máš, ti to pomocí GTA nepůjde.

Ale nevim, jak je to u tý pandory, v tom se nevyznám, jestli jsi to třeba nemyslel ve spojitosti s tím.

Edit

Respektive na 3.60 to půjde jenom pomocí pandory, ne ?

Koukni se do topiců ohledně pandora unbrickeru.

Odkaz ke komentáři

• 0

Navíc u té šly DG asi jen do FW 2.81. Takže na 3.51 nebo jaký FW máš, ti to pomocí GTA nepůjde.

Ale nevim, jak je to u tý pandory, v tom se nevyznám, jestli jsi to třeba nemyslel ve spojitosti s tím.

Edit

Abych pravdu řekl nevím, co jsem myslel přesně nevím. Jen jsem si v tom "pro začátečníky" přečetl, že "...bla blaa bla pokud nechcete shánět GTA,...." tak teď už vím, že moje GTA je k ničemu.

A nevíšš co s těmi Hombrew hrami? Prvně mi to píše, že data corrupted. Tak jsem zkusil ty věci podle toho návodu, co je v tom "pro začátečníky" a pak jako by se to spustilo ale po chvilce to napíše chyba a nějaké číslo a zase to nejde spustit. Nevíš jak na tohle?

Odkaz ke komentáři

• 0

Edit

no on má slima... na slim musíš přes panodru z 3.60 na 3.60m33(podle návodu!)

k autorovy: no on ti posílal ten topi pro začátečníkdy protože když si to přečteš tak budeš tutoriálům rozumět:)

EDIT:a hb spustíš na m33! CFW takzvaně (vysvětleno v topicu pro začátečínky.. tak si to přečti a pak bež na ty tutoriály)

Odkaz ke komentáři

• 0
no on má slima... na slim musíš přes panodru z 3.60 na 3.60m33(podle návodu!)

k autorovy: no on ti posílal ten topi pro začátečníkdy protože když si to přečteš tak budeš tutoriálům rozumět:)

EDIT:a hb spustíš na m33! CFW takzvaně (vysvětleno v topicu pro začátečínky.. tak si to přečti a pak bež na ty tutoriály)

ok moje chyba... napsal jsem to blbě. V tom prvním příspěvku jsem myslel, že jsem to nepochopil z toho "pro začátečníky"

Odkaz ke komentáři

• 0
ok moje chyba... napsal jsem to blbě. V tom prvním příspěvku jsem myslel, že jsem to nepochopil z toho "pro začátečníky"

v pohodě...ale už nezakládej zbytečný topicy:)

tam je všechno...co newíš zeptej se tam:)

EDIT: nebo pošli psp tekkenovy90 (tekken90) a on ti to pošle s 3.60m33(možná nějakej příplatek za praci)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu