mraker Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Dobrý den poradno,dneska jsem vypálil úspěšně 2 hry (mortal,lego pirate) Při vložení DVD do mechaniky se ukáže PLAY DVD a následně Obrazovka XBOX 360 + LOGO Xboxu .Nevim co mám dělat a včem je chyba prosim o rady děkuji mnoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Asi špatně vypáleno, vypálil jsi nejspíš ISO obraz. Napiš, přes co a jak vypaluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Dobrý den poradno,dneska jsem vypálil úspěšně 2 hry (mortal,lego pirate) Při vložení DVD do mechaniky se ukáže PLAY DVD a následně Obrazovka XBOX 360 + LOGO Xboxu .Nevim co mám dělat a včem je chyba prosim o rady děkuji mnoho. Jestli máš DB 12625 , tak je chyba ve vypalovačce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Jestli máš DB 12625 , tak je chyba ve vypalovačce .Vypaluju přes IMG burn ,vypalil jsem hry u kámoše,uš jsem u neho vypaloval a šlo to jak má byt .DVD soubor vypaluju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Neodpověděl jsi , jestli máš DB 12625 ! Jestli máš starší , tak hry s wave 11 nespustíš i když jsou dobře vypálené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Neodpověděl jsi , jestli máš DB 12625 ! Jestli máš starší , tak hry s wave 11 nespustíš i když jsou dobře vypálené .DB 12625 je u čeho ? a jak to poznam ,popřipadě co proti tomu dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Verzi DB najdeš v CONSOLE SETTINGS . 12625 stáhneš zde : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 DB je co za název,možná vím ale nevím kde je to v console settingu nikde to nemuzu najit.,ale stejnak kdyz si to stahnu hodim na flash rozbalene tak tomu xboxu neublizim naopak pomuzu i kdybych to db mne dobre cos asi nebudu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Tak se divím - jak je to možný , že když jseš registrovaný na foru od r. 2009 že nevíš co je to DASHBOARD ( DB ) ? Najdeš ho takto : SYSTÉM SETTINGS – CONSOLE SETTINGS – SYSTÉM INFO – třetí řádek odspoda – D. ……………… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Tak se divím - jak je to možný , že když jseš registrovaný na foru od r. 2009 že nevíš co je to DASHBOARD ( DB ) ? Najdeš ho takto :SYSTÉM SETTINGS – CONSOLE SETTINGS – SYSTÉM INFO – třetí řádek odspoda – D. ……………… Vedel jsem to ,sice nevim ani co to je :D ale vedel jsem to jen jsme nevedel jak se to pise tak radsi mlceti zlato -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Vedel jsem to ,sice nevim ani co to je :D ale vedel jsem to jen jsme nevedel jak se to pise tak radsi mlceti zlato -) " sice nevim ani co to je " : Hlavní ovládací menu xboxu - to , co ti naskočí při zapnutí xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 D:2.0.9199.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Nefunguje to ,nainstaloval jsem to do xboxu DB ,ale uplne stejně chybuje jak před instalaci DB (PLAY DISK ,LOGO XBOX 360) a nikam se to neposune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 D:2.0.9199.0 Tak vidíš , kdyby jsi to zjistil dřív - jak jsem ti psal už v první odpovědi , tak to bylo jasný hned .Když máš tento DB , tak nemůžeš spustit hry s wave 11 . Ty dokáže spustit až novější DB 12625 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Nefunguje to ,nainstaloval jsem to do xboxu DB ,ale uplne stejně chybuje jak před instalaci DB (PLAY DISK ,LOGO XBOX 360) a nikam se to neposune Zkontroluj znova , jestli tam máš opravdu DB 12625 . Jestli ano , tak je chyba ještě i ve vypálení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Zkontroluj znova , jestli tam máš opravdu DB 12625 . Jestli ano , tak je chyba ještě i ve vypálení .Ano je to 12625 ,vypalování bylo uspěšné bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ano je to 12625 ,vypalování bylo uspěšné bez problému. Když se ti to stalo u dvou her , tak to nemůže být špatně stažená hra z netu a je to opravdu špatná vypalovačka . Stejně jsi pálil u kámoše , tak si kup vlastní - novou . nejraději LG . Když budeš mít novou , tak můžeš pálit na levnější media . Já pálím bez problémů na MAXELL : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1232-dvdr-dl-maxell-8-5gb-8x-25cake/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Když se ti to stalo u dvou her , tak to nemůže být špatně stažená hra z netu a je to opravdu špatná vypalovačka . Stejně jsi pálil u kámoše , tak si kup vlastní - novou . nejraději LG . Když budeš mít novou , tak můžeš pálit na levnější media . Já pálím bez problémů na MAXELL :http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1232-dvdr-dl-maxell-8-5gb-8x-25cake/ On má dobrou vypalovačku kompl cca stary 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Při vložení DVD do mechaniky se ukáže PLAY DVD a následně Obrazovka XBOX 360 + LOGO Xboxu. Zkus activate iso! Po dlouhé době jsem narazil taky na problém - pálil jsem 3x (po každé jinak) a výsledek podobný tobě. Mám DB 12625, ixtreme 1.61 a Dirt 3 mrtvola - s activate iso to jede jako po másle. Wave 11 a fw 1.61 asi nebudou již příliš kamarádi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 On má dobrou vypalovačku kompl cca stary 3 roky Už tři roky stará vypalovačka nemusí vypalovat dobře . Ale já pořád uvažuji , že máš flash , který wave 11 také zvládne . A jak koukám , tak ty jsi se celou dobu nezmínil o tom jaký máš FW flashe . Nebude to tím ? Jaký vlastně máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Květen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Zkus activate iso!Po dlouhé době jsem narazil taky na problém - pálil jsem 3x (po každé jinak) a výsledek podobný tobě. Mám DB 12625, ixtreme 1.61 a Dirt 3 mrtvola - s activate iso to jede jako po másle. Wave 11 a fw 1.61 asi nebudou již příliš kamarádi. :) Active iso jsem mnel vlozene asi naposled cca 1-2 roky z 5 tak nevim jestli ho tam davat znovu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Active iso jsem mnel vlozene asi naposled cca 1-2 roky z 5 tak nevim jestli ho tam davat znovu :/ No vidíš ..., já tam dal activate iso poprvé v životě, když mi nemakal Dirt 3 (play dvd jako u tebe) a hned se to rozjelo. Taky jsem slyšel, že s fw 1.61 ho na Dirta 3 nepotřebuji, ale nejel přes to vlak. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Active iso jsem mnel vlozene asi naposled cca 1-2 roky z 5 tak nevim jestli ho tam davat znovu :/ S Tebou je domluva,že by člověk vyrostl.Zase jsi neodpověděl,jaký máš FW flashe , což je nejdůležitější . Jestli jsi hrál hry s nižším wave a na některé novější už používal active iso , tak na ty nové ho musíš používat znovu a nebo hry patchovat na nižší wave ( 3 ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 potrebuji taky poradit s DIRT 3. Mam flash 1.61, DB: 12611, mechanika Benq. Co mam pls udelat abych rozjel DIRT 3 ktery ma Wave 11. Novy flash? nebo staci patchnout, na jaky wave a v cem. dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 potrebuji taky poradit s DIRT 3. Mam flash 1.61, DB: 12611, mechanika Benq. Co mam pls udelat abych rozjel DIRT 3 ktery ma Wave 11. Novy flash? nebo staci patchnout, na jaky wave a v cem. dik za rady Jestli budeš chtít nový flash, počkej až vájde LT 2.0 , ten potom spustí i nové verze DVDček, které Mrkvosoft plánuje, a neměly by potom být zbytečné dotazy a problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 potrebuji taky poradit s DIRT 3. Mam flash 1.61, DB: 12611, mechanika Benq. Co mam pls udelat abych rozjel DIRT 3 ktery ma Wave 11. Novy flash? nebo staci patchnout, na jaky wave a v cem. dik za rady Když máš FW flashe 1.61 , tak nemusíš nic patchovat na nižší wave ani dávat nový flash kvůli wave 11 . Hry s wave 11 ale vyžadují DB 12625 , který nemáš a musíš updatovat - nejlépe přes flešku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mraker
Dobrý den poradno,dneska jsem vypálil úspěšně 2 hry (mortal,lego pirate) Při vložení DVD do mechaniky se ukáže PLAY DVD a následně Obrazovka XBOX 360 + LOGO Xboxu .Nevim co mám dělat a včem je chyba prosim o rady děkuji mnoho.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
47 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.